TREK Powerfly FS 4 625, Incl. 625Wh, Dark Aquatic/ Trek Black

Specificaties

Merk Trek
Uitvoering Uni
Wielmaat 29
Framehoogte 42
Jaar 2022
Kleur groen
Materiaal Aluminium
Model Powerfly FS 4 625
Versnellingen 1

Beschrijving

Powerfly FS 4 625 is een full-suspension elektrische mountainbike ontworpen voor avonturen op onherbergzaam terrein. De comfortabele vering dempt ruw terrein terwijl het krachtige Bosch elektrische aandrijfsysteem met dito accu je extra vermogen geeft om de berg op te vliegen en kilometers singletrack te verslinden. Je wil op pad en meer trails verkennen. Je zoekt een full suspension e-MTB om soepel over trails te rijden met behulp van een betrouwbaar elektrisch aandrijfsysteem dat speciaal is gemaakt voor offroad rijden.

Een duurzaam aluminium frame met een volledig geïntegreerde 625 Wh accu met groot bereik, een krachtige Bosch Performance CX-motor (250 Wh, 85 Nm) die ondersteuning biedt tot 25 km/u en een ergonomische Purion-controller. Daarnaast krijg je een geveerde vork met 120 mm veerweg, 100 mm achtervering, een 10-speed Shimano-aandrijving en een seatdropper.

Deze full-suspension e-mtb is comfortabel, efficiënt en snel op ruw terrein. Het krachtige Bosch elektrische aandrijfsysteem maakt het mogelijk om elke berg op te rijden die je tegenkomt en hoger te klimmen dan je ooit hebt gedaan.

TREK Powerfly FS 4 625, Incl. 625Wh, Dark Aquatic/ Trek Black

Trek | TREK
4.799,
4.349,
U bespaart €450,00
Op voorraad in de winkel
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Let op: dit betekent niet dat de reservering al direct actief is. Wij controleren eerst of de fiets nog beschikbaar is en nemen dan contact met u op.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Wilt u meer informatie over deze fiets?

Stel uw vraag door onderstaand formulier in te vullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Captcha aan het laden...
Versturen