Cube Agree Hybrid C:62 Race Disc (DEMO), Incl. 250Wh, carbon/white

Specificaties

Merk Cube
Uitvoering Heren
Wielmaat 28
Framehoogte 53
Jaar 2019
Kleur zwart
Materiaal Carbon
Model Agree Hybrid C:62 Race Disc (DEMO), Incl. 250Wh
Versnellingen 22

Beschrijving

Demo model

Soms moet je toch twee keer kijken voor je in de gaten hebt wat er vlak onder je neus gebeurt. En dat is zeker zo bij de Agree Hybrid C:62. Want ondanks dat deze fiets eruit ziet als een normale carbon racer, is het tegelijkertijd óók een e-bike. Bijna onzichtbaar hebben onze technici in de onderbuis een een Fazua Evation Drivepack is gemonteerd, een unit met motor en accu. Tot 25 km/u levert de motor een elektronisch windje, ga je sneller, dan schakelt de software automatisch een vrijloop in en is de Agree Hybrid C:62 ineens een gewone racefiets. Denk eens aan al die bergpassen die hiermee binnen jouw bereik komen! Geen zin elektronische wind mee? Het gehele systeem is uitneembaar! Maar met of zonder elektronische trapondersteuning, op de Shimano 105 transmissie met 2x11 versnellingen kun je altijd bouwen. En hetzelfde geldt ook voor de schijfremmen uit dezelfde groep. Puur genieten, deze e-racer. Van de laagste polder tot de hoogste berg, nu hoef je nooit meer te lossen.

Het kloppende hart van de Agree Hybrid C:62 mag dan de Fazua Evation aandrijfeenheid in de onderbuis zijn, de basis is natuurlijk het hoogwaardige frame. Lichtvoetig, efficiënt en comfortabel. Met behulp van onze geavanceerde Twin Mold technologie en ons hoogwaardige C:62 carbon hebben onze ontwerpers het ultieme kader rond de Fazua Evation Drivepack gecreëerd. Met een ultrastijve onderbuis en dito liggende achtervork. Met een slanke en laag aangezette staande achtervork. Met een stijve, comfortabele voorvork. Met een zadelpen met kleine diameter en geïntegreerde zadelpenklem. Kortom: deze fiets levert maximaal rijcomfort. Uiteraard is de Agree Hybrid C:62 uitgerust met een set steekassen, voor maximale stijfheid en respons. En natuurlijk ook met een conische balhoofdbuis, voor verhoogde stuurprecisie. Een interne kabeldoorvoer zorgt voor een strak en opgeruimd uiterlijk. Onderweg met trapondersteuning? Knappe jongen die het in één oogopslag ziet!

FRAME
C:62, Carbon Technology, One Piece 3D-Forged, Carbon Blades, Flat Mount
VORK
CUBE Agree Hybrid C:62 Race, One Piece 3D-Forged, Carbon Blades, Flat Mount
MOTOR
Evation 1.0 Drive Pack, 60Nm, 250Watt
ACCU
Evation 1.0 Battery, 250Wh
DISPLAY
Evation 1.0 Remote
OPLADER
Evation 1.0 Charger
REMSYSTEEM
Shimano 105
ACHTERDERAILLEUR
Shimano 105, 11-32T, 2x11
CRANKS
FSA CK-746 Alloy, 50x34T
WIELEN
CUBE RA 0.8 Aero Disc
GEWICHT
14,9 kg
KLEUR
carbon´n´white

Cube Agree Hybrid C:62 Race Disc (DEMO), Incl. 250Wh, carbon/white

Cube | Cube
2.799,

Adviesprijs:
3.999,
U bespaart €1.200,00
Op voorraad in de winkel
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Let op: dit betekent niet dat de reservering al direct actief is. Wij controleren eerst of de fiets nog beschikbaar is en nemen dan contact met u op.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Wilt u meer informatie over deze fiets?

Stel uw vraag door onderstaand formulier in te vullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Captcha aan het laden...
Versturen