Klantenservice

Bezorgen en bezorgkosten

Wij hebben een haal- en brengservice, waarmee we fietsen bezorgen en ophalen in de omgeving van Heteren. Dit kan worden gedaan met nieuw aangeschafte fietsen, maar ook met reparatie fietsen. 

Voor afstanden tot 20 kilometer vanaf Heteren rekenen we €7,50,- voor een enkele rit. Daarboven rekenen we €1,- per kilometer. Voor halen en brengen (binnen 20 kilometer) zou het dan dus €15,- worden. Onze chauffeur rijdt op woensdag en op zaterdag. 
 

Afspraak maken werkplaats

Het maken van een afspraak in onze werkplaats voor een reparatie of onderhoud gebeurt uitsluitend telefonisch. Op deze manier kunnen we het makkelijkst in overleg met de klant een afspraak inplannen. Bel om een afspraak te maken naar 026-4742913. In het keuzemenu kiest u eerst voor 'Wels2wielers' en vervolgens voor 'werkplaats'. U krijgt dan een van onze medewerkers aan de telefoon die uw afspraak inplant. 
 

Garantie

Op alle nieuwe fietsen krijgt u bij ons 2 jaar garantie, zowel elektrisch als niet-elektrisch. Een uitzondering hierop zijn e-bikes van ons private label Stuw; hierop zit 3 jaar garantie. De garantie op tweedehands fietsen verschilt per fiets. Dit hangt af van de staat en de prijs van de fiets. We kunnen u hier meer over vertellen wanneer u de fiets komt bekijken en/of uit komt proberen. Op tweedehands kinderfietsen geven we 1 jaar garantie.
 

Fietsen inruilen

U kunt uw oude fiets(en) bij ons inruilen bij aankoop van een nieuwe. Als u uw oude fiets meeneemt naar onze winkel, kunnen we de inruilwaarde vaststellen. Als u van tevoren graag een indicatie wilt van de inruilprijs, kunt u ook een aantal duidelijke foto's maken van de fiets en deze naar ons mailen. We kunnen u dan een schatting geven. Voor het bepalen van de definitieve inruilwaarde dienen we de fiets altijd eerst in het echt te zien.

Wij kopen geen fietsen op; u kunt uw oude fiets alleen inruilen wanneer u een andere fiets bij ons koopt.
 

Betaalmogelijkheden

In onze winkel en werkplaats kunt u zowel contant als met pin betalen. Ook kunt u gebruik maken van onze betaallink. In onze webshop kunt u betalen via iDeal (Nederland) of Bancontact (België). 

Let op: het is bij ons niet mogelijk om met een creditcard te betalen. 

Het is bij ons mogelijk om in termijnen te betalen, via SprayPay. Dit kan bij bedragen van €250,- tot €5000,-. U kunt daarbij kiezen voor 12, 18, 24 of 36 maanden. Klik hier voor meer informatie over SprayPay.
 

Verzendkosten webshop

Bestellingen in onze webshop vanaf €50,- worden gratis thuisbezorgd. Bij een bedrag lager dan €50,- betaalt u €5,95 verzendkosten. Fietsen kunnen niet online besteld en verzonden worden via onze webshop, enkel reserveren is mogelijk.
 

Racefietsen en Mountainbikes

Bent u op zoek naar een racefiets of mountainbike? Ons assortiment aan sportieve fietsen bevindt zich bij Fietswinkel Gelderland, ons andere filiaal, dat zich bevindt in hetzelfde pand als Wels2wielers. Omdat Wels2wielers gespecialiseerd is in e-bikes, zijn de elektrische mountainbikes wel in het assortiment van Wels2wielers te vinden.

 

Gratis controlebeurt

Bij aankoop van een nieuwe fiets krijgt u bij ons de eerste controlebeurt gratis, ter waarde van €95,- (elektrische fietsen) of €75,- (niet-elektrische fietsen). Deze eerste beurt kunt u laten uitvoeren binnen 3 a 4 maanden na aankoop, of na 500 km (bij een e-bike). Hiervoor kunt u een afspraak maken bij onze werkplaats. Neem even telefonisch contact op en we plannen een afspraak met u in.
 

Verwijderingsbijdrage accu

Bij aankoop van een nieuwe e-bike betaalt u een accu verwijderingsbijdrage van €12,50. U betaalt dit bedrag voor de recycling van de accu. We zijn wettelijk verplicht om deze bijdrage in rekening te brengen. 
 

Fietsen opvoeren

Af en toe krijgen we vragen over de opties om een elektrische fiets op te voeren. Wij raden het opvoeren van fietsen af, daarom doen wij dit zelf niet. Ook verkopen we geen opvoersets en geven we geen advies over opvoeren. 
 

Overige vragen?

Heeft u nog een andere vraag? Vul dan ons contactformulier in, stuur een mail naar info@wels2wielers.nl of bel ons op telefoonnummer 026-4742913.

Bekijk ons assortiment racefietsen, mountainbikes, kinder- en stadsfietsen op Fietswinkel Gelderland »