4,7/5 Klantbeoordeling

E bike specialist

Proefrijden altijd mogelijk

Bekijk hier ons assortiment racefietsen en MTB’s

Logo, Fietswinkel Gelderland
Logo, Fietswinkel Gelderland

Fietsverzekering

Home / Fietsverzekering

ANWB fietsverzekering of Kingpolis fietsverzekering afsluiten? Bij aankoop van een nieuwe fiets raden wij altijd aan om deze te verzekeren tegen diefstal en schade. Wij kunnen dit voor je regelen. De fietsverzekeringen waar wij mee werken zijn die van Kingpolis en de ANWB.

KINGPOLIS FIETSVERZEKERING

Bij de Kingpolis fietsverzekering, beste getest door de Consumentenbond april 2022, kun je kiezen voor een doorlopende (max. 5 jaar) of aflopende verzekering (3 jaar) tegen diefstal en schade. Je profiteert hierbij van 24/7 pechhulp in heel Europa. Bij de doorlopende Kinpolis fietsverzekering kun je per maand of per jaar betalen, en na 1 jaar is deze verzekering maandelijks opzegbaar. Bij de aflopende fietsverzekering betaal je het totale bedrag vooraf.

Uniek bij Kingpolis is de aanvullende Accupolis. Hiermee wordt slijtage, vocht- en elektronische schade aan de accu gedekt. Bovendien wordt er een vervangende accu geleverd als de accu gesloten is bij minimaal 60% van de aanvangscapaciteit van de accu.

Kingpolis fietsverzekering, Wels2wielers
ANWB Fietsverzekering, Wels2wielers

ANWB FIETSVERZEKERING

De Blijven Fietsen fietsverzekering van de ANWB/Unigarant is doorlopend en kan per maand of per jaar worden betaald. Ook val- of stootschade aan de accu is meeverzekerd. Bij diefstal van de fiets of als deze total loss wordt verklaard, krijg je een nieuwe fiets. Bij diefstal wordt er geen eigen risico gerekend.

In geval van pech helpt de Wegenwacht Fiets Service je snel weer op weg. Ze repareren, wanneer mogelijk, de fiets ter plekke.

Let op: het bedrag wat je terugkrijgt als de accu gestolen is, wordt na de eerste maand met 1,5% verlaagd. Bijvoorbeeld: de accu heeft een aanschafwaarde van 600 euro en wordt na een jaar gestolen. 12 maanden x 1,5%=18%. Je krijgt in dit geval tot 82% van de 600,00 aanschafwaarde terug voor de accu.

Heb je overige vragen over fietsverzekeringen of wil je een verzekering afsluiten? Wij geven graag meer informatie over fietsverzekeringen en kunnen je voorzien van advies op maat. Hierdoor zorgen we er samen voor dat de beste fietsverzekering voor de fiets en jouw behoeften wordt afgesloten. Daarnaast brengt het een stukje gemak met zich mee op het moment dat wij de verzekering afsluiten.

ANWB/UNIGARANT premie berekenen

Een doorlopende verzekering afsluiten? Diefstal en/of schade, bereken hieronder de premie.

Racefiets of mountainbike verzekeren?

Bekijk hier alle informatie over een fietsverzekering voor racefietsen en mountainbikes. Als tip geven wij mee om eens de racefietspolis van Kingpolis door te nemen. Deze verzekering is relatief goedkoop.