Nieuws

Wels2wielers verhuist per 27 juni!

20-06-2022

Afgelopen jaar stond bij ons in het teken van verbouwen en verhuizen. Jarenlang hadden we de wens om samen met ons andere filiaal, Fietswinkel Gelderland, onder één dak te zitten. Eindelijk is het moment daar. Vanaf maandag 27 juni 2022 is Wels2wielers gevestigd in Heteren. Zaterdag 25 juni 2022 is de laatste dag dat onze winkel en werkplaats in Driel geopend zijn.    ..

Cube Supreme Hybrid Pro wint ANWB E-biketest

19-05-2022

Ook in 2022 heeft de ANWB verschillende elektrische fietsen getest tijdens de jaarlijkse E-biketest. Van de 20 uitvoerig geteste e-bikes met middenmotor kreeg de Cube Supreme Hybrid Pro de hoogste score, namelijk een 8,4. Ook een aantal andere elektrische fietsen die bij ons in de winkel te vinden zijn, ontvingen goede cijfers van de ANWB. Bovendien werd de Cortina E-Nite uitgeroepen tot Voordelig..

Wij zijn dealer van Husqvarna!

29-04-2022

Een mooie toevoeging aan ons assortiment: Husqvarna E-Bicycles!   Op termijn staan in onze fietsenwinkel diverse elektrische mountainbikes van Husqvarna E-Bicycles rijklaar op voorraad. De keuze om Husqvarna aan ons assortiment toe te voegen is simpel; Husqvarna heeft namelijk als doel om de hoogste verwachtingen van alternatieve mobiliteit te normaliseren. Hetgeen waar wij..

Kingpolis fietsverzekering door Consumentenbond als beste getest

22-04-2022

De fietsverzekeringen van Kingpolis zijn dit jaar opnieuw als beste uit de test van de Consumentenbond gekomen. In twee van de drie categorieën behaalde Kingpolis de hoogste score. Ten eerste werd de doorlopende e-bikeverzekering van Kingpolis als beste getest. Deze verzekering werd beoordeeld met een 8,4. Het is al het zesde jaar op rij dat de e-bikeverzekering van Kingpolis als beste wor..

Alle stads- en kinderfietsen naar Fietswinkel Gelderland

14-04-2022

Vanaf heden is ons assortiment aan stadsfietsen en kinderfietsen verplaatst naar Fietswinkel Gelderland, ons andere filiaal in Heteren. Hieronder vallen alle fietsen zonder elektrische ondersteuning, zoals transportfietsen, moederfietsen, hybride fietsen en schoolfietsen. Ook de tweedehands kinderfietsen staan nu bij Fietswinkel Gelderland. Bij Wels2wielers bevinden zich nu dus alleen no..

Wij gaan binnenkort verhuizen!

27-02-2022

Sommige van jullie hebben het misschien al gehoord: Wels2wielers gaat verhuizen naar Heteren. Achter de schermen zijn we er al een tijd mee bezig en daarom lijkt het ons leuk om de ontwikkelingen die momenteel plaatsvinden met jullie te delen.  In Heteren, waar Fietswinkel Gelderland is gevestigd (ons collega-filiaal), zijn we de komende maanden druk bezig met de verbouwing van onze nieu..

Update coronamaatregelen

16-02-2022

De overheid heeft op 15 februari versoepelingen aangekondigd. Dit betekent dat er steeds minder coronamaatregelen gelden in winkels, waaronder ook die van ons.  De regels die nog gelden wanneer je onze winkel en werkplaats bezoekt, zijn het dragen van een mondkapje en het houden van 1,5 meter afstand. Vanaf vrijdag 25 februari 2022 vervallen deze regels. Zowel het mondkapje al..

Diverse Qwic fietsen afgeprijsd!

09-08-2021

We hebben een aantal van onze Qwic fietsen nu sterk afgeprijsd, zolang onze voorraad strekt. Verschillende elektrische stadsfietsen en speed pedelecs uit de Performance- en Premium-lijn staan nu voor een mooie prijs bij ons in de winkel. Bovendien zitten bij deze prijs een aantal mooie extra's inbegrepen, zoals een gratis accu upgrade en slot! Kom gerust langs om de fietsen te bekijken en een ..

Winkelafspraken blijven mogelijk

24-06-2021

Update: deze coronamaatregelen zijn inmiddels komen te vervallen. U bent weer welkom zonder afspraak en mondkapje. Vanaf zaterdag 26 juni worden de coronamaatregelen weer verder versoepeld. In doorstroomlocaties, zoals winkels, vervallen verschillende maatregelen. Zo is het niet langer verplicht om een mondkapje te dragen. Wel blijven de basisregels van kracht: houd anderhalve meter..

Winkelen op afspraak

25-02-2021

Update: deze coronamaatregelen zijn inmiddels komen te vervallen. U bent weer welkom zonder afspraak en mondkapje. Vanaf woensdag 3 maart is het mogelijk om een afspraak te maken voor een winkelbezoek. Tijdens deze afspraak kunt u fiets(en) bekijken, een proefrit maken en de fiets(en) aanschaffen. Voor het maken van een afspraak, kunt u telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnumm..

Bestellingen op afspraak af te halen!

05-02-2021

Update: deze coronamaatregelen zijn inmiddels komen te vervallen. U bent weer welkom zonder afspraak en mondkapje. Zoals u waarschijnlijk heeft vernomen blijven de winkels in Nederland dicht tot ten minste 2 maart 2021. Wij kunnen onze winkel dus helaas nog niet openen. Uiteraard blijft online of telefonisch bestellen van fietsen mogelijk. Onze werkplaats blijft geopend op afspraak. ..

Werkplaats geopend, winkel gesloten

16-12-2020

Update: deze coronamaatregelen zijn inmiddels komen te vervallen. U bent weer welkom zonder afspraak en mondkapje. Vanwege de verlenging van de lockdown in Nederland blijft onze winkel langer dicht. Tot ten minste 9 februari blijven de deuren helaas gesloten. Onze werkplaats mag gelukkig wel nog steeds geopend blijven. We werken hierbij uitsluitend op afspraak. H..

Sinterklaas kleurwedstrijd AH Driel

20-11-2020

Update: Gisteren (zondag 29 november) vond de prijsuitreiking plaats. Veel kinderen hadden hun kleurplaat ingeleverd. Uiteindelijk gingen de winnaars met mooie prijzen naar huis! We willen alle kinderen bedanken voor hun deelname en de winnaars veel plezier wensen met hun gewonnen prijs!    ​   Bij Albert Heijn Ger Koopman in Driel maak je nu kans op mooie pr..

Hybride fietsen verplaatst naar Fietswinkel Gelderland

11-11-2020

Vanaf heden is ons assortiment aan hybride fietsen (niet-elektrisch) verplaatst naar ons andere filiaal; Fietswinkel Gelderland in Heteren. Hieronder vallen alle fietsen met een derailleur.  Fietsen met een belt-aandrijving zijn zowel bij ons in Driel als bij Fietswinkel Gelderland te vinden. Elektrische hybride fietsen staan ook nog gewoon bij ons in de winkel! ..

November is Speed Pedelec maand!

06-11-2020

Omdat we verschillende speed pedelecs opruimen, hebben we november uitgeroepen tot Speed Pedelec maand bij Wels2wielers! Speed pedelecs van Gazelle en Trek zijn nu tijdelijk sterk afgeprijsd. Dit komt bovenop de Qwic Performance actie die al enkele maanden geldt, en nog actief is tot en met 30 november. Onder deze actie vallen ook enkele speed pedelecs. Een speed pedelec is een snelle elektrisc..

Bekijk ons assortiment racefietsen, mountainbikes, kinder- en stadsfietsen op Fietswinkel Gelderland »