Nieuws

Wij gaan binnenkort verhuizen!

23-09-2021

Sommige van jullie hebben het misschien al gehoord: Wels2wielers gaat verhuizen naar Heteren. Achter de schermen zijn we er al een tijd mee bezig en daarom lijkt het ons leuk om de ontwikkelingen die momenteel plaatsvinden met jullie te delen.  In Heteren, waar Fietswinkel Gelderland is gevestigd (ons collega-filiaal), zijn we de komende maanden druk bezig met de verbouwing van onze nieu..

Diverse Qwic fietsen afgeprijsd!

09-08-2021

We hebben een aantal van onze Qwic fietsen nu sterk afgeprijsd, zolang onze voorraad strekt. Verschillende elektrische stadsfietsen en speed pedelecs uit de Performance- en Premium-lijn staan nu voor een mooie prijs bij ons in de winkel. Bovendien zitten bij deze prijs een aantal mooie extra's inbegrepen, zoals een gratis accu upgrade en slot! Kom gerust langs om de fietsen te bekijken en een ..

Vakantierooster 2021

09-07-2021

Ook deze zomer komt ons jaarlijkse vakantierooster weer terug. In de periode van maandag 26 juli tot en met vrijdag 20 augustus 2021 hanteren wij bij Wels2wielers aangepaste openingstijden voor onze winkel en werkplaats.   Het rooster is afhankelijk van de weersomstandigheden. Het rooster kan dus mogelijk later ingaan of eerder stoppen. Dit zullen wij de komende weken bekijken en tijdig..

Winkelafspraken blijven mogelijk

24-06-2021

Update Corona maatregelen: Vanaf zaterdag 26 juni worden de coronamaatregelen weer verder versoepeld. In doorstroomlocaties, zoals winkels, vervallen verschillende maatregelen. Zo is het niet langer verplicht om een mondkapje te dragen. Wel blijven de basisregels van kracht: houd anderhalve meter afstand van elkaar en blijf thuis bij klachten. Daarnaast mogen we geen onbeperkt aantal klanten..

Winkelen op afspraak

25-02-2021

Vanaf woensdag 3 maart is het mogelijk om een afspraak te maken voor een winkelbezoek. Tijdens deze afspraak kunt u fiets(en) bekijken, een proefrit maken en de fiets(en) aanschaffen. Voor het maken van een afspraak, kunt u telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 026-4742913. In het keuzemenu kiest u keuze 1, verkoop.  Er zitten een aantal voorwaarden aan uw bezoek. Wij werke..

Bestellingen op afspraak af te halen!

05-02-2021

Zoals u waarschijnlijk heeft vernomen blijven de winkels in Nederland dicht tot ten minste 2 maart 2021. Wij kunnen onze winkel dus helaas nog niet openen. Uiteraard blijft online of telefonisch bestellen van fietsen mogelijk. Onze werkplaats blijft geopend op afspraak.    Omdat het momenteel relatief rustig is in onze werkplaats, is nu het ideale moment om uw fiets te brengen voor ond..

Werkplaats geopend, winkel gesloten

16-12-2020

Vanwege de verlenging van de lockdown in Nederland blijft onze winkel langer dicht. Tot ten minste 9 februari blijven de deuren helaas gesloten. Onze werkplaats mag gelukkig wel nog steeds geopend blijven. We werken hierbij uitsluitend op afspraak. Het is dus niet mogelijk om spontaan uw fiets langs te brengen. Gemaakte afspraken kunnen gewoon doorgaan. U kunt telefonisch ..

Sinterklaas kleurwedstrijd AH Driel

20-11-2020

Update: Gisteren (zondag 29 november) vond de prijsuitreiking plaats. Veel kinderen hadden hun kleurplaat ingeleverd. Uiteindelijk gingen de winnaars met mooie prijzen naar huis! We willen alle kinderen bedanken voor hun deelname en de winnaars veel plezier wensen met hun gewonnen prijs!    ​   Bij Albert Heijn Ger Koopman in Driel maak je nu kans op mooie pr..

Hybride fietsen verplaatst naar Fietswinkel Gelderland

11-11-2020

Vanaf heden is ons assortiment aan hybride fietsen (niet-elektrisch) verplaatst naar ons andere filiaal; Fietswinkel Gelderland in Heteren. Hieronder vallen alle fietsen met een derailleur.  Fietsen met een belt-aandrijving zijn zowel bij ons in Driel als bij Fietswinkel Gelderland te vinden. Elektrische hybride fietsen staan ook nog gewoon bij ons in de winkel! ..

November is Speed Pedelec maand!

06-11-2020

Omdat we verschillende speed pedelecs opruimen, hebben we november uitgeroepen tot Speed Pedelec maand bij Wels2wielers! Speed pedelecs van Gazelle en Trek zijn nu tijdelijk sterk afgeprijsd. Dit komt bovenop de Qwic Performance actie die al enkele maanden geldt, en nog actief is tot en met 30 november. Onder deze actie vallen ook enkele speed pedelecs. Een speed pedelec is een snelle elektrisc..

Update Corona-maatregelen

14-10-2020

Mondkapje en maximaal aantal klanten Per 1 december is het verplicht om in winkels een mondkapje te dragen. Vergeet deze dus niet als u onze winkel of werkplaats bezoekt! We hebben nu ook een maximum ingevoerd wat betreft het aantal klanten dat zich tegelijkertijd binnen bevindt: In onze winkel is plaats voor maximaal 8 klanten tegelijk. In onze werkplaats zijn maximaal 2 klanten t..

QWIC Performance actie

02-09-2020

Het Amsterdamse e-bike merk Qwic houdt dit najaar een grote actie voor hun Performance serie. Deze serie bestaat uit sportieve, snelle elektrische fietsen, die met name geschikt zijn om langere afstanden mee te fietsen. Hieronder vallen dus ook speed pedelecs. Wels2wielers doet ook mee aan deze actie, wat betekent dat u de komende periode bij ons kunt profiteren van mooie kortingen op Qwic Perform..

Wels2wielers in De Gelderlander

31-08-2020

Afgelopen week verscheen er in De Gelderlander een artikel over de werkzaamheden van fietsenmakers in tijden van corona. De fietsenzaken hebben tijdens deze bijzondere periode te maken met grote drukte, wat ook bij ons het geval is. Zij brachten voor dit artikel ook een bezoekje aan onze winkel in Driel.    Klik hier om het volledige artikel te lezen. Foto door Rolf Hensel. ..

Voorraad e-mountainbikes aangevuld!

28-08-2020

Vanwege de grote vraag naar elektrische mountainbikes deze zomer waren veel van deze fietsen vaak niet aan te slepen. Inmiddels hebben we echter weer volop voorraad; ons aanbod is uitgebreid met een aantal mooie modellen. Zo hebben we al verschillende fietsen uit de 2021 collectie binnen, waarvan er de komende tijd nog de nodige exemplaren zullen volgen. We hebben met name van Cube een flinke part..

Start2Bike

03-07-2020

Wielertourclub WTC De Betuwe uit Driel doet dit jaar mee aan het Start2Bike programma. Ons filiaal in Heteren, Fietswinkel Gelderland, fungeert hierbij als startlocatie. Nadat de oorspronkelijke clinics eerder dit jaar niet door konden gaan vanwege het coronavirus, zal het programma nu starten vanaf 12 september. Start2Bike is een mooie manier om kennis te maken met wielrennen e..

Bekijk ons assortiment racefietsen en mountainbikes op Fietswinkel Gelderland »