Nieuws

Diverse e-bikes tot wel 40% korting!

14-11-2019

Wij verkopen een groot aantal e-bikes van de merken Giant, Qwic, Cannondale, Cube en Trek voor scherpe prijzen. Verschillende elektrische mountainbikes, racefietsen, speed pedelecs en hybride fietsen zijn nu sterk afgeprijsd! Mountainbikes Giant Fathom E+ 2 Pro 29er, Incl. 500Wh accu De Fathom E+ heeft een lichtgewicht ALUXX SL aluminium frame met een trail-vriendelijke geometrie. Hij..

Opruiming 2019 modellen

05-09-2019

Update! Er zijn nu nog meer 2019 fietsen toegevoegd aan onze uitverkoop! Het nieuwe seizoen staat voor de deur! We hebben al een aantal 2020 modellen in onze winkel staan en op korte termijn zullen daar nog veel nieuwe fietsen bijkomen. Dit betekent dat we erg veel fietsen met bouwjaar 2019 op gaan ruimen! Een flink aantal elektrische fietsen van Giant, Trek, Gazelle, Cube, Sparta&..

Nieuw: Stuw zadels en brake boosters

09-08-2019

De door ons zelf samengestelde Stuw fietsen hebben nu een nog exclusiever uiterlijk gekregen. Iedere nieuwe Stuw fiets is namelijk vanaf nu voorzien van een speciaal Stuw zadel en Stuw brake boosters. Zoals te zien is op de afbeeldingen, zijn zowel de brake boosters als het zadel voorzien van het Stuw logo. Niet alleen zorgen deze toevoegingen voor een exclusiever uiterlijk, ook verhogen..

Bekijk de nieuwe Stuw website!

25-07-2019

Zoals u misschien wel weet, hebben wij ons eigen e-bike merk op de markt gebracht, genaamd Stuw. Vernoemd naar de waterkering in Driel, staan de elektrische fietsen van Stuw voor kracht en zekerheid. Vanaf nu heeft ons private label ook een eigen website; stuwfietsen.nl. Op stuwfietsen.nl kunt u de verschillende modellen bekijken die we hebben samengesteld. Zo is er alle informatie te vind..

Kieskeurig.nl lovend over Giants elektrische ondersteuning

09-05-2019

Lelystad – Een goede e-bike valt of staat met de kwaliteit van de elektrische ondersteuning. Kieskeurig.nl voerde deze maand onafhankelijk onderzoek uit naar de elektrische onderdelen van fietsen en vergeleek daarbij negen e-bikes, waaronder de Entour E+ 0 Disc van Giant. De kwaliteit van zowel de Giant SyncDrive Life-motor als accu scoort uitstekend in een testveld met A-merkfietsen. Om ..

Nieuwe wetgeving Speed-Bikes

05-04-2017

Per 1 januari 2017: veranderende wetgeving voor Speed Pedelecs in Nederland Betrokken fietsen: alle Speed Pedelecs Vanaf 1 januari 2017 veranderen de wettelijke regels voor Speed Pedelecs (fietsen met elektrische trapondersteuning met een maximale snelheid tussen de 25 km per uur en de 45 km per uur). Alle Speed Pedelecs, dus ook de al eerder als snorfiets geregistreerde Speed Pedelecs, worden..

Nieuws over helmplicht speedbikes

05-10-2016

Belangrijke informatie over de nieuwe Speed E-Bike Norm NTA 8776 Wijzigingen in de wet Door wijzigingen in de Nederlandse wet- en regelgeving vallen nieuwe speed E-bikes ook wel Speed Pedelecs of S-EPAC genoemd (elektrische fietsen met trapondersteuning tot 45 km/h.) vanaf 1 januari 2017 in de categorie bromfiets. Speed E-bikes die waren toegelaten als “snorfiets”, voorzien van ..