Nieuws

Opruiming 2019 modellen

05-09-2019

Update! Er zijn nu nog meer 2019 fietsen toegevoegd aan onze uitverkoop! Het nieuwe seizoen staat voor de deur! We hebben al een aantal 2020 modellen in onze winkel staan en op korte termijn zullen daar nog veel nieuwe fietsen bijkomen. Dit betekent dat we erg veel fietsen met bouwjaar 2019 op gaan ruimen! Een flink aantal elektrische fietsen van Giant, Trek, Gazelle, Cube, Sparta&..

Nieuw: Stuw zadels en brake boosters

09-08-2019

De door ons zelf samengestelde Stuw fietsen hebben nu een nog exclusiever uiterlijk gekregen. Iedere nieuwe Stuw fiets is namelijk vanaf nu voorzien van een speciaal Stuw zadel en Stuw brake boosters. Zoals te zien is op de afbeeldingen, zijn zowel de brake boosters als het zadel voorzien van het Stuw logo. Niet alleen zorgen deze toevoegingen voor een exclusiever uiterlijk, ook verhogen..

Bekijk de nieuwe Stuw website!

25-07-2019

Zoals u misschien wel weet, hebben wij ons eigen e-bike merk op de markt gebracht, genaamd Stuw. Vernoemd naar de waterkering in Driel, staan de elektrische fietsen van Stuw voor kracht en zekerheid. Vanaf nu heeft ons private label ook een eigen website; stuwfietsen.nl. Op stuwfietsen.nl kunt u de verschillende modellen bekijken die we hebben samengesteld. Zo is er alle informatie te vind..

Nieuwe wetgeving Speed-Bikes

05-04-2017

Per 1 januari 2017: veranderende wetgeving voor Speed Pedelecs in Nederland Betrokken fietsen: alle Speed Pedelecs Vanaf 1 januari 2017 veranderen de wettelijke regels voor Speed Pedelecs (fietsen met elektrische trapondersteuning met een maximale snelheid tussen de 25 km per uur en de 45 km per uur). Alle Speed Pedelecs, dus ook de al eerder als snorfiets geregistreerde Speed Pedelecs, worden..