Nieuws

We hebben weer veel 2de hands kinderfietsen!!

06-03-2017

We hebben weer veel kinderfietsen op voorraad. Geheel rijklaar gezet met een 1 jaar garantie. 
We hebben merken zoals ,Gazelle, batavus,sparta,loekie,alpina, en cortina.
De fietsen zijn technisch nagekeken en bijgespoten. Alle fietsen zijn direct mee te nemen. 
Kom rustig kijken en proberen want op = op .

Nieuwe wetgeving Speed-Bikes

23-11-2016

Per 1 januari 2017: veranderende wetgeving voor Speed Pedelecs in Nederland Betrokken fietsen: alle Speed Pedelecs Vanaf 1 januari 2017 veranderen de wettelijke regels voor Speed Pedelecs (fietsen met elektrische trapondersteuning met een maximale snelheid tussen de 25 km per uur en de 45 km per uur). Alle Speed Pedelecs, dus ook de al eerder als snorfiets geregistreerde Speed Pedelecs, worden..

Stem op ons voor fietswinkel van het jaar!!

23-11-2016

Wij zijn genomineerd voor fietswinkel van het jaar!   U kunt op ons stemmen zodat we fietswinkel van het jaar worden! Breng uw stem uit en u krijgt een gratis dagje uit!!   Stem nu op ons op https://www.tweewielerwinkelvanhetjaar.nl/stem-uitbrengen/login-email ..

Nutrix sportvoeding in de aanbieding

02-11-2016

Alle sportvoeding van nutrix nu in de aanbieding. Alleen geldig via de webshop.

Bekijk hier alle nutrix aanbiedingen.

Verlichtingsetjes scherp afgeprijsd

02-11-2016

De Donkere dagen zijn weer begonnen. Dan is het weer tijd om verlichting van uw fiets eens te controleren. Wij hebben nu op alle verlichtingsetjes een leuke korting. Alleen geldig via de webshop. Bekijk de producten hier en kijk of uw lichtsetje erbij zit.  ..

Vacature monteur elektrische fietsen

05-10-2016

Functieomschrijving We zoeken voor ons team een fiets monteur/technicus voor 38 uur per week Als allround fiets monteur/technicus ga je bij dit bedrijf alleen voor het beste. Je weet met name alles van (elektrische) fietsen Waarbij je klantgericht en in teamverband opereert. De werkplaats is het belangrijkste onderdeel binnen onze organisatie. Hier leveren wij altijd snelle en goede servic..

Nieuws over helmplicht speedbikes

05-10-2016

Belangrijke informatie over de nieuwe Speed E-Bike Norm NTA 8776 Wijzigingen in de wet Door wijzigingen in de Nederlandse wet- en regelgeving vallen nieuwe speed E-bikes ook wel Speed Pedelecs of S-EPAC genoemd (elektrische fietsen met trapondersteuning tot 45 km/h.) vanaf 1 januari 2017 in de categorie bromfiets. Speed E-bikes die waren toegelaten als “snorfiets”, voorzien van ..