Nieuws

QWIC Performance actie

02-09-2020

Het Amsterdamse e-bike merk Qwic houdt dit najaar een grote actie voor hun Performance serie. Deze serie bestaat uit sportieve, snelle elektrische fietsen, die met name geschikt zijn om langere afstanden mee te fietsen. Hieronder vallen dus ook speed pedelecs. Wels2wielers doet ook mee aan deze actie, wat betekent dat u de komende periode bij ons kunt profiteren van mooie kortingen op Qwic Perform..

Wels2wielers in De Gelderlander

31-08-2020

Afgelopen week verscheen er in De Gelderlander een artikel over de werkzaamheden van fietsenmakers in tijden van corona. De fietsenzaken hebben tijdens deze bijzondere periode te maken met grote drukte, wat ook bij ons het geval is. Zij brachten voor dit artikel ook een bezoekje aan onze winkel in Driel.    Klik hier om het volledige artikel te lezen. Foto door Rolf Hensel. ..

Voorraad e-mountainbikes aangevuld!

28-08-2020

Vanwege de grote vraag naar elektrische mountainbikes deze zomer waren veel van deze fietsen vaak niet aan te slepen. Inmiddels hebben we echter weer volop voorraad; ons aanbod is uitgebreid met een aantal mooie modellen. Zo hebben we al verschillende fietsen uit de 2021 collectie binnen, waarvan er de komende tijd nog de nodige exemplaren zullen volgen. We hebben met name van Cube een flinke part..

Start2Bike

03-07-2020

Wielertourclub WTC De Betuwe uit Driel doet dit jaar mee aan het Start2Bike programma. Ons filiaal in Heteren, Fietswinkel Gelderland, fungeert hierbij als startlocatie. Nadat de oorspronkelijke clinics eerder dit jaar niet door konden gaan vanwege het coronavirus, zal het programma nu starten vanaf 12 september. Start2Bike is een mooie manier om kennis te maken met wielrennen e..

Tropenrooster 2020

25-06-2020

Net als voorgaande jaren hanteren wij deze zomer een aantal weken lang een tropenrooster. Van maandag 27 juli tot en met vrijdag 21 augustus zijn onze winkel en werkplaats daarom op aangepaste tijden geopend. Deze vier weken zullen naar verwachting onder de warmste weken van het jaar vallen. Om het voor zowel onze klanten als voor onze medewerkers zo aangenaam mogelijk te maken, zijn wij gedurende..

Volg Wels2wielers op Instagram!

08-06-2020

Wels2wielers is tegenwoordig ook actief op Instagram. Volg onze pagina voor leuke aanbiedingen, acties en om te zien wat er allemaal speelt in onze winkel en werkplaats.  U kunt ons volgen door de code op onderstaande afbeelding te scannen. Ook kunt u ons account vinden door te zoeken op @wels2wielers, door onderaan deze webpagina onder 'Social media' op het Instagram icoontje..

Nieuwe Stuw modellen!

27-02-2020

We hadden al verschillende modellen in de winkel staan, maar het assortiment van onze eigen Stuw fietsen is uitgebreid met maar liefst vier nieuwe uitvoeringen! Wij introduceren de volgende nieuwe fietsen:   Stuw BA-8 en BP-8 p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 10.5px Arial; color: #262626; -webkit-text-stroke: #262626; background-color: #ffffff} span.s1 {letter-spacing: 0...

Nieuwe Ortlieb fietstassen

14-02-2020

We hebben weer een aantal nieuwe fietstassen van Ortlieb in ons assortiment. Drie stijlvolle tassen die ervoor zorgen dat je goed opvalt in het verkeer.  De E-Glow is een stuurtas die is voorzien van LED-verlichting. Dit zorgt ervoor dat je extra goed zichtbaar bent voor andere verkeersdeelnemers, maar ook dat de binnenkant van de tas verlicht wordt.   De Ultimate S..

Opruiming 2019 modellen

05-09-2019

Update! Er zijn nu nog meer 2019 fietsen toegevoegd aan onze uitverkoop! Het nieuwe seizoen staat voor de deur! We hebben al een aantal 2020 modellen in onze winkel staan en op korte termijn zullen daar nog veel nieuwe fietsen bijkomen. Dit betekent dat we erg veel fietsen met bouwjaar 2019 op gaan ruimen! Een flink aantal elektrische fietsen van Giant, Trek, Gazelle, Cube, Sparta&..

Nieuw: Stuw zadels en brake boosters

09-08-2019

De door ons zelf samengestelde Stuw fietsen hebben nu een nog exclusiever uiterlijk gekregen. Iedere nieuwe Stuw fiets is namelijk vanaf nu voorzien van een speciaal Stuw zadel en Stuw brake boosters. Zoals te zien is op de afbeeldingen, zijn zowel de brake boosters als het zadel voorzien van het Stuw logo. Niet alleen zorgen deze toevoegingen voor een exclusiever uiterlijk, ook verhogen..

Bekijk de nieuwe Stuw website!

25-07-2019

Zoals u misschien wel weet, hebben wij ons eigen e-bike merk op de markt gebracht, genaamd Stuw. Vernoemd naar de waterkering in Driel, staan de elektrische fietsen van Stuw voor kracht en zekerheid. Vanaf nu heeft ons private label ook een eigen website; stuwfietsen.nl. Op stuwfietsen.nl kunt u de verschillende modellen bekijken die we hebben samengesteld. Zo is er alle informatie te vind..

Nieuwe wetgeving Speed-Bikes

05-04-2017

Per 1 januari 2017: veranderende wetgeving voor Speed Pedelecs in Nederland Betrokken fietsen: alle Speed Pedelecs Vanaf 1 januari 2017 veranderen de wettelijke regels voor Speed Pedelecs (fietsen met elektrische trapondersteuning met een maximale snelheid tussen de 25 km per uur en de 45 km per uur). Alle Speed Pedelecs, dus ook de al eerder als snorfiets geregistreerde Speed Pedelecs, worden..