Kingpolis fietsverzekering door Consumentenbond als beste getest

Kingpolis fietsverzekering door Consumentenbond als beste getest De fietsverzekeringen van Kingpolis zijn dit jaar opnieuw als beste uit de test van de Consumentenbond gekomen. In twee van de drie categorieën behaalde Kingpolis de hoogste score.

Ten eerste werd de doorlopende e-bikeverzekering van Kingpolis als beste getest. Deze verzekering werd beoordeeld met een 8,4. Het is al het zesde jaar op rij dat de e-bikeverzekering van Kingpolis als beste wordt beoordeeld! Daarnaast is Kingpolis ook in de categorie 'gewone' stadsfietsen uitgeroepen tot beste fietsverzekering, met het cijfer 8,1. 
 

Onze eigen ervaringen

Zelf hebben we ook goede ervaringen met de fietsverzekeringen van Kingpolis. Dit zijn de verzekeringen waar we tegenwoordig het meest mee werken en die het vaakst door klanten worden afgesloten in onze winkel. Het doet ons daarom goed om te horen dat de Consumentenbond Kingpolis als beste uit de test laat komen.

Een groot voordeel ten opzichte van andere aanbieders is dat Kingpolis 5 jaar lang 100% dekking geeft bij diefstal of schade. Daarnaast is Kingpolis de enige verzekeraar met een aanvullende accupolis. Hierbij is de accu van je e-bike voor 100% meeverzekerd met de fiets. Dit kan goed van pas komen wanneer bijvoorbeeld de accu uit de fiets wordt gestolen, iets wat tegenwoordig helaas maar al te vaak gebeurt. De verzekering kan per jaar of maand afgesloten worden, en is na één jaar maandelijks opzegbaar. Wij raden de Kingpolis fietsverzekeringen dus zeker aan! 

Wil je meer weten over fietsverzekeringen of wil je een verzekering afsluiten? We helpen je graag verder!

Bron: Consumentenbond.nl en Kingpolis.nl
Bekijk ons assortiment racefietsen, mountainbikes, kinder- en stadsfietsen op Fietswinkel Gelderland »