Nieuw: Stuw zadels en brake boosters

Nieuw: Stuw zadels en brake boosters
De door ons zelf samengestelde Stuw fietsen hebben nu een nog exclusiever uiterlijk gekregen. Iedere nieuwe Stuw fiets is namelijk vanaf nu voorzien van een speciaal Stuw zadel en Stuw brake boosters. Zoals te zien is op de afbeeldingen, zijn zowel de brake boosters als het zadel voorzien van het Stuw logo. Niet alleen zorgen deze toevoegingen voor een exclusiever uiterlijk, ook verhogen ze de kwaliteit van de fiets!

De brake boosters zorgen ervoor dat de voor- en achtervork niet uit elkaar worden gedrukt wanneer de remmen gebruikt worden. Hierdoor blijven de remmen optimaal afgesteld en neemt de remkracht toe. Bovendien zorgen ze ervoor dat de remblokken niet piepen. 

Het Selle Bassano 3Zone Comfort Plus zadel is een zadel van hoge kwaliteit. Door middel van het schuimmateriaal biedt het zadel optimaal comfort voor alle zithoudingen. Dit koudschuim zorgt er daarnaast voor dat het zadel niet te heet wordt, omdat het koudschuim de warmte niet vasthoudt. Als de fiets in de felle zon heeft gestaan, zal het zadel daarna snel weer afkoelen. Zoals te zien is op de afbeeldingen zijn de Stuw logo's afgebeeld op zowel de voor- als zijkant. 

Benieuwd naar onze Stuw fietsen? Kom een kijkje nemen in onze winkel in Driel of kijk op www.stuwfietsen.nl.

     
Bekijk ons assortiment racefietsen, mountainbikes, kinder- en stadsfietsen op Fietswinkel Gelderland »