Nieuwe Stuw modellen!

Nieuwe Stuw modellen!
We hadden al verschillende modellen in de winkel staan, maar het assortiment van onze eigen Stuw fietsen is uitgebreid met maar liefst vier nieuwe uitvoeringen! Wij introduceren de volgende nieuwe fietsen:
 

Stuw BA-8 en BP-8

De Stuw BA-8 en de BP-8 zijn een mooie aanvulling op de Stuw SC-7. De belt aandrijving zorgt voor nóg onderhoudsvrijer fietsplezier. De stijfheid van het frame, de bredere Schwalbe Marathon Plus banden en het luxe zadel zorgen voor een enorm fijn en comfortabel rijgedrag. Er zijn 2 frametypes; het fraai gestylede frame (unisex) met sportief uiterlijk en het meer toegankelijke lage (deep) instap frame. De jasbeschermers en het stevige a-head met oversized stuur maken de fiets compleet. Door het Intuvia scherm, dat midden op het stuur gemonteerd zit, heeft u een goed overzicht van de mogelijkheden en ondersteuningsstanden. Onder de fiets ligt een Bosch Active Plus motor met 50 Nm koppelkracht of een Bosch Performance Line motor met 65 Nm koppelkracht. De prijs is gebaseerd op een 500Wh accu, die is geplaatst in het midden, semi-geïntegreerd in het frame. U heeft ook de mogelijkheid om een 400Wh accu te kiezen. De Stuw BA-8 en BP-8 zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren.
 
 
    


Stuw BA-8i en BP-8i 

De Stuw BA-8i en de BP-8i zijn een mooie aanvulling op de Stuw SC-7 en de BA-8 en BP-8. De belt aandrijving zorgt voor nóg onderhoudsvrijer fietsplezier. De stijfheid van het frame, de bredere Schwalbe Marathon Plus banden en het luxe zadel zorgen voor een enorm fijn en comfortabel rijgedrag. Er zijn 2 frametypes; het fraai gestylede frame (unisex) met sportief uiterlijk en het meer toegankelijke lage (deep) instap frame. De jasbeschermers en het stevige a-head met oversized stuur maken de fiets compleet. Door het Intuvia scherm, dat midden op het stuur gemonteerd zit, heeft u een goed overzicht van de mogelijkheden en ondersteuningsstanden. Onder de fiets ligt een Bosch Active Plus motor met 50 Nm koppelkracht of een Bosch Performance Line motor met 65 Nm koppelkracht. De prijs is gebaseerd op een 500Wh accu, die is geplaatst in het midden, volledig geïntegreerd in het frame. U heeft ook de mogelijkheid om de accu te upgraden naar 625Wh. De Stuw BA-8i en BP-8i zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren.
 

 
    
 
U bent van harte welkom om de fietsen in onze winkel te bewonderen en een proefrit te maken! 
Bekijk ons assortiment racefietsen, mountainbikes, kinder- en stadsfietsen op Fietswinkel Gelderland »