Nieuwe Ortlieb fietstassen

We hebben weer een aantal nieuwe fietstassen van Ortlieb in ons assortiment. Drie stijlvolle tassen die ervoor zorgen dat je goed opvalt in het verkeer. 


De E-Glow is een stuurtas die is voorzien van LED-verlichting. Dit zorgt ervoor dat je extra goed zichtbaar bent voor andere verkeersdeelnemers, maar ook dat de binnenkant van de tas verlicht wordt.


 

De Ultimate Six High Visibility stuurtas en de Back-Roller High Visibility achtertas zorgen ook voor extra zichtbaarheid, door middel van reflectoren en de felle neongele kleur. Hierdoor zijn de tassen zelf dus eigenlijk één grote reflector.

De tassen zijn, net als andere Ortlieb tassen, volledig waterdicht. Ook zijn ze voorzien van een afneembare riem, zodat ze ook als schoudertas gedragen kunnen worden. Bovendien zorgen deze tassen dus voor meer veiligheid in het verkeer!
 

Als laatste hebben we nog de Commuter Insert. Dit is een uitneembare binnentas voor de Ortlieb Back-Roller. Met dit opbergsysteem pak je in één beweging al je vooraf gesorteerde spullen uit je tas, en zet je het geordend op je bureau. Ideaal voor werk of studie!

De tassen zijn, samen met de rest van onze Ortlieb collectie, te bewonderen in onze winkel. Op alle Ortlieb tassen geldt een korting van 10%! U bent van harte welkom om ze te komen bekijken onder het genot van een kopje koffie!

Bekijk ons assortiment racefietsen, mountainbikes, kinder- en stadsfietsen op Fietswinkel Gelderland »