Wij gaan binnenkort verhuizen!

Wij gaan binnenkort verhuizen!

Sommige van jullie hebben het misschien al gehoord: Wels2wielers gaat verhuizen naar Heteren. Achter de schermen zijn we er al een tijd mee bezig en daarom lijkt het ons leuk om de ontwikkelingen die momenteel plaatsvinden met jullie te delen. 


In Heteren, waar Fietswinkel Gelderland is gevestigd (ons collega-filiaal), zijn we de komende maanden druk bezig met de verbouwing van onze nieuwe winkel. Hier wordt een duurzame aanbouw gerealiseerd, waar inmiddels de palen voor de fundering al zijn geplaatst. Naast de uitbreiding van het pand, gaan we ook de hoogte in. De aanbouw krijgt namelijk twee verdiepingen. 


De verhuizing gaat zowel voor ons als voor jou alleen maar voordelen opleveren. Het belangrijkste hierbij is dat wij nóg meer service kunnen verlenen, zoals: 
 

- Kortere wachttijden voor reparaties (kleine reparaties kunnen ter plekke);
- Meer winkelruimte, dus een uitgebreider assortiment fietsen en accessoires;
- Meer parkeerruimte.
 

Door de uitbreiding gaan wij een unieke beleving voor elke doelgroep creëren. Met een indoortestbaan, koffiecorner, kledingshop, bikefitting en speelhoek voor de kids. 
 

Let op: de exacte datum van de verhuizing staat nog niet vast, maar hier informeren we je te zijner tijd zeker over. Wil je op de hoogte blijven? Houd onze sociale media kanalen in de gaten voor updates over de verbouwing/verhuizing! 


Update 26-01-2022:

Afgelopen week zijn ook de buitenwanden rondom het pand geplaatst op alle verdiepingen. Het gedeelte wat nog open is wordt binnenkort voorzien van ramen.

Update 15-01-2022: 

Het pand is voorzien van een goederenlift. Deze lift heeft een laadvermogen tot 1500 kg. Genoeg dus om een flinke hoeveelheid fietsen omhoog en omlaag te verplaatsen!
Update 12-01-2022:

De eerste en tweede verdieping stonden al, en nu is ook het dak geplaatst op de aanbouw. Hieronder zie je van iedere verdieping een foto.


De begane grond van de aanbouw.


De eerste verdieping van de aanbouw.


De tweede verdieping van de aanbouw.


Het dak van de aanbouw. 


Zijaanzicht van de aanbouw.


Update 23-12-2021:

Het hoogste punt van het nieuwe pand is bereikt!


Update 26-11-'21:
Afgelopen twee maanden zijn er de nodige werkzaamheden uitgevoerd. Zo is een bekisting gemaakt en is deze ook gestort. De fundering van de nieuwe winkel is dus helemaal klaar.

 

Ook zijn vrijwel alle vloerplaten voor de begane grond gelegd.