Wij gaan binnenkort verhuizen!

Wij gaan binnenkort verhuizen!

Sommige van jullie hebben het misschien al gehoord: Wels2wielers gaat verhuizen naar Heteren. Achter de schermen zijn we er al een tijd mee bezig en daarom lijkt het ons leuk om de ontwikkelingen die momenteel plaatsvinden met jullie te delen. 


In Heteren, waar Fietswinkel Gelderland is gevestigd (ons collega-filiaal), zijn we de komende maanden druk bezig met de verbouwing van onze nieuwe winkel. Hier wordt een duurzame aanbouw gerealiseerd, waar inmiddels de palen voor de fundering al zijn geplaatst. Naast de uitbreiding van het pand, gaan we ook de hoogte in. De aanbouw krijgt namelijk twee verdiepingen. 


De verhuizing gaat zowel voor ons als voor jou alleen maar voordelen opleveren. Het belangrijkste hierbij is dat wij nóg meer service kunnen verlenen, zoals: 

- Kortere wachttijden voor reparaties (kleine reparaties kunnen ter plekke);
- Meer winkelruimte, dus een uitgebreider assortiment fietsen en accessoires;
- Meer parkeerruimte.


Door de uitbreiding gaan wij een unieke beleving voor elke doelgroep creëren. Met een indoortestbaan, koffiecorner, kledingshop, bikefitting en speelhoek voor de kids. 


Let op: de exacte datum van de verhuizing staat nog niet vast, maar hier informeren we je te zijner tijd zeker over. Wil je op de hoogte blijven? Houd onze sociale media kanalen in de gaten voor updates over de verbouwing/verhuizing! 

 
Bekijk ons assortiment racefietsen en mountainbikes op Fietswinkel Gelderland »