Wels2wielers verhuist per 27 juni!

Wels2wielers verhuist per 27 juni!

Afgelopen jaar stond bij ons in het teken van verbouwen en verhuizen.
Jarenlang hadden we de wens om samen met ons andere filiaal, Fietswinkel Gelderland, onder één dak te zitten. Eindelijk is het moment daar. Vanaf maandag 27 juni 2022 is Wels2wielers gevestigd in Heteren. Zaterdag 25 juni 2022 is de laatste dag dat onze winkel en werkplaats in Driel geopend zijn. 
 

Ons nieuwe adres is:
Poort van Midden Gelderland Blauw 14
6666LR Heteren


Deze verhuizing heeft tal van voordelen.
Niet alleen voor ons, maar het allerbelangrijkste, ook voor u als klant.
Voordelen zoals:

  • Meer winkelruimte, een breder assortiment fietsen en accessoires onder één dak.

  • Meer parkeerruimte

  • Kortere wachttijden voor reparaties, kleine reparaties kunnen ter plekke gedaan worden.

 
Uiteraard blijft ook de service onze hoogste prioriteit. Wij realiseren ons dat de afgelopen tijd de wachttijden voor reparaties langer waren dan u van ons gewend bent. Door covid, hogere benzineprijzen e.d. stapten mensen massaal op de fiets. Dit had gevolgen voor de verkoop, maar ook voor het aantal reparaties. Met deze verhuizing gaan wij onze uiterste best doen om deze langere wachttijden tot het verleden te laten behoren.

De komende maanden zullen we alle puntjes nog op i gaan zetten. De verwachting is dat het nieuwe pand eind 2022/begin 2023 helemaal naar wens is.
Houd er dus rekening mee dat er de komende tijd nog werkzaamheden in en rondom ons nieuwe pand uitgevoerd worden. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om de eventuele overlast tot een minimum te beperken.

Graag tot ziens in Heteren!
Bekijk ons assortiment racefietsen, mountainbikes, kinder- en stadsfietsen op Fietswinkel Gelderland »