Winkelen op afspraak

Winkelen op afspraak

Update: deze coronamaatregelen zijn inmiddels komen te vervallen. U bent weer welkom zonder afspraak en mondkapje.


Vanaf woensdag 3 maart is het mogelijk om een afspraak te maken voor een winkelbezoek. Tijdens deze afspraak kunt u fiets(en) bekijken, een proefrit maken en de fiets(en) aanschaffen. Voor het maken van een afspraak, kunt u telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 026-4742913. In het keuzemenu kiest u keuze 1, verkoop. 

Er zitten een aantal voorwaarden aan uw bezoek. Wij werken in tijdsblokken van 1 uur. Het is daarom belangrijk dat u op tijd aanwezig bent en op tijd weer weg gaat. Daarnaast bent u welkom met maximaal 2 personen; u komt dus alleen of met zijn tweeën. Verder is het uiteraard verplicht om een mondkapje te dragen op ons hele terrein. 

Om uw tijd zo efficiënt mogelijk te benutten, adviseren wij u om voor de afspraak te kijken in welke fiets(en) u geïnteresseerd bent. U kunt hiervoor kijken op onze website of telefonisch contact met ons opnemen voor verkoopadvies. Wanneer u voor uw afspraak aan ons doorgeeft welke fiets(en) u wilt bekijken en/of uitproberen, dan zullen wij zorgen dat deze fietsen (indien op voorraad) voor u klaar staan. 

Tevens vragen wij u om bij klachten thuis te blijven en uw afspraak te annuleren. Mocht u door onverwachte redenen niet naar de afspraak kunnen komen, dan willen wij u vragen om de afspraak ook te annuleren. Dit gezien de beperkte mogelijkheden. Dit geeft ons de mogelijkheid om andere klanten in te plannen. 

Onze werkplaats blijft ook nog steeds geopend, uitsluitend op afspraak. Het is dus niet mogelijk om spontaan langs te komen met uw fiets. Ook om een werkplaatsafspraak te maken kunt u bellen naar 026-4742913. In het keuzemenu kiest u keuze 2, werkplaats. 

Bedankt voor uw begrip en graag tot ziens!
Bekijk ons assortiment racefietsen, mountainbikes, kinder- en stadsfietsen op Fietswinkel Gelderland »