Werkplaats

In onze werkplaats kunt u terecht voor alle reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan uw fiets. We doen er alles aan om u de beste service te bieden. Zo krijgt u bij de aankoop van een nieuwe fiets een gratis controlebeurt bij ons binnen 3 a 4 maanden (m.u.v. leasefietsen en fietsplannen). Bovendien krijgt u bij reparaties 20% korting op het arbeidsloon, wanneer u uw fiets bij ons of bij Fietswinkel Gelderland heeft aangeschaft. Onze gediplomeerde monteurs repareren alle soorten fietsen, van kinderfietsen tot racefietsen en mountainbikes, zowel elektrisch als niet-elektrisch. 

Naast reparaties kunt u in de werkplaats ook terecht voor allerlei fietsonderdelen, zoals banden, kettingen, wielen en nog veel meer. 


Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een reparatie of onderhoud? Neem dan even telefonisch contact met ons op, dan plannen we in overleg met u een afspraak in. Ons telefoonnummer is 026-4742913. In het keuzemenu kiest u eerst voor 'Wels2wielers' en vervolgens voor 'werkplaats'. We helpen u graag! 
Bekijk ons assortiment racefietsen, mountainbikes, kinder- en stadsfietsen op Fietswinkel Gelderland »