4,8/5 Klantbeoordeling

E bike specialist

Proefrijden altijd mogelijk

Bekijk hier ons assortiment racefietsen en MTB’s

Logo, Fietswinkel Gelderland
Logo, Fietswinkel Gelderland

Fiets inruilen

Home / Fiets inruilen

Bij aankoop van een fiets in onze winkel is het mogelijk om een fiets in te ruilen. Dit geldt voor tweedehands fietsen en nieuwe fietsen.
Overige informatie over fietsen inruilen lees je op deze pagina. 

Fiets inruilen

Een veelgestelde vraag in onze winkel luidt, ‘kan ik mijn fiets bij jullie inruilen?’. Ons antwoord hierop is ja. Je kan een oude fiets bij ons inruilen bij aankoop van een nieuwe of tweedehands fiets uit onze winkel. In principe is het mogelijk om elke soort fiets in te ruilen. Meerdere oude fietsen inruilen is ook mogelijk. Neem de fiets mee naar onze winkel, zodat we de inruilwaarde kunnen bepalen. We dienen de fiets altijd eerst in het echt te zien voor er een definitieve inruilwaarde bepaald kan worden. Houd er rekening mee dat wij een handelswaarde geven voor een inruilfiets. Dit is met name bij een mountainbike of racefiets het geval. We raden daarom aan om de fiets particulier te verkopen, waardoor je waarschijnlijk meer terugkrijgt voor de fiets.

Wij kopen geen fietsen op. Inruilen is dus alleen mogelijk wanneer er een nieuwe fiets uit onze winkel wordt aangekocht.