4,8/5 Klantbeoordeling

E bike specialist

Proefrijden altijd mogelijk

Bekijk hier ons assortiment racefietsen en MTB’s

Logo, Fietswinkel Gelderland
Logo, Fietswinkel Gelderland

Werkplaats

Home / Werkplaats

In onze werkplaats kun je terecht voor al je fietsreparaties en -onderhoud! We delen de werkplaats met ons andere filiaal Fietswinkel Gelderland, waardoor we je met elke soort fiets kunnen helpen; of je nu op een elektrische fiets, stadsfiets, mountainbike, racefiets of een ander type fiets rijdt, onze fietstechnici staan voor je klaar!

Afspraak maken

Als je een reparatie of onderhoud aan je fiets uit wilt laten voeren, adviseren we om hier een afspraak voor te maken. Het maken van afspraken in onze werkplaats gebeurt uitsluitend telefonisch, via nummer 026-4742913. In het keuzemenu kies je eerst voor optie 1 – Wels2wielers en vervolgens voor optie 2 – werkplaats. We plannen dan een afspraak voor je in.

Werkplaats Wels2wielers en Fietswinkel Gelderland

Service

Wij hechten veel waarde aan service. Daarom kun je bij ons profiteren van een aantal mooie voordelen wanneer je je fiets bij Wels2wielers of Fietswinkel Gelderland hebt aangeschaft.

Zo krijg je in onze werkplaats, als je fiets bij ons gekocht is, 20% korting op het arbeidsloon. Bovendien krijg je bij Wels2wielers de eerste controlebeurt (binnen 3 a 4 maanden na aankoop) gratis, uitgezonderd van kinderfietsen, lease fietsen en fietsen aangekocht met een fietsplan. Hierbij controleren we de draaiende onderdelen van je fiets en verhelpen we eventuele complicaties. Daarnaast hebben we verschillende leenfietsen beschikbaar, waar je gebruik van kunt maken wanneer je fiets in onze werkplaats staat (zolang de voorraad strekt). 

Fietsonderhoud

Goed onderhoud van je fiets is essentieel voor een lange levensduur van je tweewieler. We adviseren daarom om ieder jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren aan je fiets door een fietsenmaker. In onze werkplaats helpen we je daar graag mee verder. Wat wij precies doen bij zo’n onderhoudsbeurt lees je hier. Een onderhoudsbeurt is niet hetzelfde als een controlebeurt – een onderhoudsbeurt is uitgebreider. Ook kun je in onze werkplaats producten voor onderhoud aan je fiets kopen, zoals gereedschap, fietspompen, onderhoudsmiddelen en schoonmaakmiddelen. Op onze website kun je een gedeelte van ons aanbod bekijken. Kom langs voor het volledige assortiment.

Wels2wielers werkplaats Heteren

Garantieclaims

Naast reparaties en onderhoud kun je in onze werkplaats ook terecht voor garantieclaims. Hiervoor kun je langskomen of contact met ons opnemen via telefoon of e-mail.

Fietsonderdelen

Je kunt in onze werkplaats ook verschillende fietsonderdelen kopen, waaronder fietsbanden, zadels, fietslampen, bagagedragers, fietsstandaarden en pedalen. Op onze website zie je een deel van ons aanbod. Kom langs voor ons volledige assortiment!

Haal- en brengdienst

Als je zelf niet in staat bent om je fiets ter reparatie naar ons toe te brengen en/of op te halen, kun je gebruik maken van onze haal- en brengdienst. We kunnen je fiets ophalen en weer bezorgen, wanneer je in de buurt van Heteren woont. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Wels Heteren werkplaats
Bovag, Wels2wielers, Werkplaats
Bovag, Wels2wielers, Werkplaats

Wels2wielers werkt samen met Bovag

N

Als je kiest voor een BOVAG-bedrijf, merk je dat aan het betere aanbod, goed advies en de service bij aankoop, onderhoud en reparatie. Kortom: vakmanschap.

N

BOVAG-bedrijven werken samen aan de beste service en voorwaarden voor jou, de klant.

N

BOVAG-bedrijven investeren in kennis, innovatie en duurzaamheid.

N

BOVAG-bedrijven kiezen bovendien voor duidelijke taal: geen techneutentaal en kleine lettertjes, maar heldere adviezen en afspraken.

WERKEND LEREN BIJ WELS2WIELERS (BBL)

N

Wels2wielers werkt samen met Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven

N

Goede en veilige werkplek

N

Begeleiding door praktijkopleiders

Wels2wielers, Erkend leerbedrijf
Wels2wielers, Erkend leerbedrijf