4,8/5 Klantbeoordeling

E bike specialist

Proefrijden altijd mogelijk

Bekijk hier ons assortiment racefietsen en MTB’s

Logo, Fietswinkel Gelderland
Logo, Fietswinkel Gelderland

Onze winkel

Home / Onze winkel

We verwelkomen je graag in onze nieuwe winkel! Sinds juni 2022 zijn we gevestigd in Heteren, aan de Poort van Midden Gelderland in Heteren, op het industrieterrein naast de A50. Je vindt Wels2wielers op de begane grond. Fietswinkel Gelderland, ons andere filiaal, is te vinden op de eerste verdieping.

ONZE WINKEL

In ons vernieuwde pand in Heteren kun je terecht voor verschillende soorten fietsen, fietsonderdelen en -accessoires, zoals fietskleding en -schoenen. Wels2wielers is gespecialiseerd in de verkoop van elektrische fietsen, maar ook voor stadsfietsen, hybride fietsen, kinderfietsen en meer ben je bij ons aan het juiste adres. Als je op zoek bent naar een racefiets, mountainbike of gravelbike hoef je ons pand niet te verlaten; fietsen uit het sportieve segment vind je namelijk op de eerste verdieping bij Fietswinkel Gelderland.

Onze nieuwe winkel is een stuk groter dan onze winkel in Driel. Hierdoor zijn er de nodige voorzieningen aanwezig, zoals onze indoor testbaan, inclusief helling. Deze loopt van de begane grond naar de eerste verdieping. Ideaal dus om een e-bike of mountainbike op uit te proberen dus! Bovendien heb je geen last meer van regen of kou als het slecht weer is.

Verder is er een apart gedeelte van de winkel ingeruimd voor fietskleding. Ook is er een koffiecorner aanwezig, waar je rustig kunt zitten als je moet wachten op een reparatie of tijdens het winkelen. Ook voor reparaties en onderhoud kun je natuurlijk bij ons terecht; op de begane grond is onze werkplaats gevestigd. Op deze pagina vind je meer informatie over onze werkplaats.

VESTIGINGEN

In ons gebouw bevinden zich dus twee filialen; Wels2wielers en Fietswinkel Gelderland. Samen vallen deze zaken onder de Firma Wels, eigendom van de familie Wels uit Driel. Wels2wielers is dan ook begonnen in Driel, maar na een lange periode van voorbereidingen en verbouwen zijn we in juni 2022 verhuisd van Driel naar Heteren. In ons huidige pand aan de Poort van Midden Gelderland is Fietswinkel Gelderland al sinds 2013 gevestigd. Inmiddels is het pand uitgebreid – er is een stuk aangebouwd en er is een verdieping bovenop gekomen – wat de verhuizing van Wels2wielers mogelijk maakte. Onze wens om met beide filialen onder één dak te zitten ging daarmee in vervulling. Ben je benieuwd naar onze geschiedenis? Op deze pagina lees je meer over ons bedrijf!

Bij Wels2wielers op de begane grond vind je verschillende soorten elektrische fietsen, stadsfietsen en kinderfietsen, terwijl je op de eerste verdieping bij Fietswinkel Gelderland alle sportieve fietsen vindt. Ook voor outlet en overjarige fietsen uit het sportieve segment is Fietswinkel Gelderland een populaire zaak.