4,8/5 Klantbeoordeling

E bike specialist

Proefrijden altijd mogelijk

Bekijk hier ons assortiment racefietsen en MTB’s

Logo, Fietswinkel Gelderland
Logo, Fietswinkel Gelderland

Werken bij Wels2wielers

Home / Werken bij Wels2wielers

Vacatures

Op zoek naar een nieuwe baan of bijbaan? Bekijk hier de openstaande vacatures van Wels2wielers en Fietswinkel Gelderland.

Vacature zaterdag- en vakantiehulp werkplaats

Vacature zaterdag- en vakantiehulp werkplaats

Wij zijn op zoek naar meerdere enthousiaste zaterdag- en vakantiehulpen voor onze werkplaats!   Wat ga je doen? Je houdt je bezig met het opbouwen van kinderfietsen. Je zorgt ervoor dat deze fietsen helemaal rijklaar worden gemaakt om de winkel in te gaan, zodat...

read more
Vacature zaterdag- en vakantiehulp verkoop

Vacature zaterdag- en vakantiehulp verkoop

Wij zijn op zoek naar meerdere enthousiaste zaterdag- en vakantiehulpen voor ons verkoopteam! Wat ga je doen? Hetgeen waar je het meeste mee bezig zal zijn, is het verkopen van fietsen en fietsaccessoires. Aan jou de taak om naar de klanten te luisteren en hen te...

read more
Vacature allround verkoopmedewerker fietsen

Vacature allround verkoopmedewerker fietsen

Functieomschrijving Als Allround Verkoopmedewerker ga je samenwerken met meerdere verkoopadviseurs van team Wels2wielers. Hetgeen waar je het meest mee bezig zal zijn, is het verkopen van fietsen en fietsaccessoires. En daarvoor weet je alles af van ons assortiment...

read more
Vacature fietstechnicus/monteur

Vacature fietstechnicus/monteur

Functieomschrijving We zoeken voor ons team een fietsmonteur/fietstechnicus voor 38 uur per week.Als allround fietsmonteur/fietstechnicus ga je bij dit bedrijf alleen voor het beste. Je weet met name alles van (elektrische) fietsen waarbij je klantgericht en in...

read more
Vacature verkoop fietsen (bijbaan)

Vacature verkoop fietsen (bijbaan)

Functieomschrijving Als onderdeel van ons verkoopteam ga je samenwerken met meerdere verkoopadviseurs van Wels2wielers. Hetgeen waar je het meest mee bezig zal zijn, is het verkopen van fietsen en fietsaccessoires. Je weet daarom alles af van ons assortiment fietsen...

read more

Open sollicitatie

Zie jij kansen binnen ons bedrijf en denk jij hierbij te kunnen helpen? Open sollicitaties zijn altijd welkom. Stuur jouw motivatie en C.V. naar robin@wels2wielers.nl.

Peter

Peter

Allround fietstechnicus

“Van kinds af aan al een passie voor fietsen, met als hoogtepunt het Nederlands kampioenschap BMX. Het feit dat ik van mijn passie ook mijn werk heb kunnen maken zorgt ervoor dat ik met veel plezier naar mijn werk ga. Ook zorgen alle collega’s voor een fijne werkomgeving. Inmiddels loop ik al 10 jaar bij Wels2wielers rond en er zullen er waarschijnlijk nog vele volgen.” 

Kendra

Kendra

Verkoopadviseur elektrische-, stads-, en kinderfietsen

“Wat ik leuk vind aan mijn werk is dat elke dag anders is. Zo vraagt elke klant om een andere aanpak, waardoor mijn werk zowel leuk als uitdagend blijft. Daarnaast krijg ik zelf ook veel energie als klanten met een tevreden gevoel onze winkel verlaten.” 

Elvira

Elvira

Servicemedewerker

“Al jaren ben ik met veel plezier werkzaam bij Wels2wielers. Onder andere omdat mijn werkzaamheden zeer uiteenlopend zijn. In de winkel kan je mij vinden achter de servicebalie bij de werkplaats waar ik klanten te woord sta. Ook zorg ik voor orde in ons magazijn. Eigenlijk ondersteun ik waar nodig.”

Peter

Peter

Allround verkoopadviseur

“Wels2wielers is een familiebedrijf met een relaxte werksfeer. Op de momenten dat het kan is er zeker ruimte voor een lolletje. Gelukkig hoef ik nooit stil te zitten. Inkoop en verkoop van nieuwe fietsen zijn werkzaamheden waar ik mij voornamelijk mee bezighoud. Het adviseren van klanten en hen zo goed mogelijk op weg helpen is iets wat ik graag doe. Alles weten over de nieuwste trends en ontwikkelingen uit de fietsenbranche of specifieke fietsen? Bij mij ben je aan het juiste adres!”

Over Wels2wielers

Welkom bij Wels2wielers! In Driel is de familie Wels in 1997 begonnen met de verkoop van tweedehands fietsen. Door de jaren heen is Wels2wielers gegroeid van een kleine middenstander met enkele merken, tot een grote fietsenspeciaalzaak met een uitgebreid assortiment aan fietsen. Wij zijn gespecialiseerd in verkoop en onderhoud van elektrische fietsen, hybride fietsen, stadsfietsen en kinderfietsen. Ook hebben we vele verschillende merken in ons assortiment; we zijn dealer van merken als Giant, Gazelle, Trek, Cube, Cortina, Batavus, QWIC, Cannondale, Sparta en nog veel meer!

Om de consument nog beter van dienst te kunnen zijn, is er een tweede vestiging geopend in Heteren, genaamd Fietswinkel Gelderland. De sportafdeling is toen hier naartoe verhuisd, zodat er in de vestiging in Driel ruimte vrijkwam om ons aanbod in elektrische fietsen uit te breiden. Bij Fietswinkel Gelderland is een ruim aanbod aan racefietsen en mountainbikes te vinden. Sinds 27 juni 2022 is Wels2wielers naar hetzelfde als Fietswinkel Gelderland in Heteren verhuisd. Voordat dit gerealiseerd kon worden is de winkel flink uitgebreid en verbouwd.  

Wels2wielers doet alles op het gebied van fietsen, van verkoop tot onderhoud, goede service en nazorg. Mede hierdoor en door de waardering van de consument zijn we in 2017 uitgeroepen tot Tweewielerwinkel van het Jaar in de provincie Gelderland!

Eind 2017 is ook ons private label Stuw op de markt gekomen. Dit merk staat voor kracht en zekerheid. De elektrische fietsen van Stuw hebben we zelf samengesteld en zijn exclusief te verkrijgen bij Wels2wielers!

 

Werkend leren bij Wels2wielers

N

Wels2wielers werkt samen met Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven

N

Goede en veilige werkplek

N

Begeleiding door praktijkopleiders

Wels2wielers,
Wels2wielers,