4,7/5 Klantenbeoordeling

E bike specialist

Proefrijden altijd mogelijk

Bekijk hier ons assortiment racefietsen en MTB’s

Logo, Fietswinkel Gelderland
Logo, Fietswinkel Gelderland
200 Google Reviews
Home 9 Nieuws 9 200 Google Reviews

Vorige week hebben wij onze 200e Google review ontvangen! Op basis van deze 200 klantbeoordelingen wordt onze winkel beoordeelt met 4,7 uit 5. Wij zijn hier erg trots op en willen iedereen die de moeite heeft genomen om een review achter te laten bedanken!  

Hierdoor zijn Google reviews belangrijk voor ons

Google reviews en de feedback die wij ontvangen dragen bij aan het optimaliseren van onze processen. Hierdoor krijgen wij namelijk inzicht in wat onze klanten belangrijk vinden, en welke behoeften, verwachtingen of ergernissen er zijn onder onze klanten. Hier spelen wij vervolgens op in om iedereen in onze winkel nog beter van dienst te kunnen zijn.

Ook zijn Google Reviews relevant voor potentiële klanten. De huidige Google reviews geven namelijk een beeld hoe wij te werk gaan en welke plus/minpunten er zijn. Hierdoor kan iemand een mening vormen over onze winkel zonder dat diegene ooit bij ons is geweest of van ons heeft gehoord.

Bedankt

Aan iedereen die een review achter heeft gelaten: bedankt! Zoals benoemd kunnen wij op basis van de feedback onze processen verbeteren en daarom worden alle reviews die wij ontvangen zeer gewaardeerd!

Google reviews

200 Google reviews met een gemiddelde score van 4,7 uit 5. 

Andere nieuwtjes

Gesloten tijdens de feestdagen

Gesloten tijdens de feestdagen

Van 24 december 2022 t/m 3 januari 2023 zijn Wels2wielers en Fietswinkel Gelderland gesloten. Op vrijdag 23 december zijn we geopend van 09:00 tot 16:00. Vanaf woensdag 4 januari staan we weer voor je klaar!

read more
Black friday deals!

Black friday deals!

Vandaag is het zover: Black Friday! Black Friday betekent extra hoge kortingen op veel producten in onze winkel. Zo ontvang je nu tot 25% korting op racefietsen, mountainbikes, elektrische fietsen, stadsfietsen en fietskleding! Wie zien we deze dagen? Wij staan in...

read more
Wij zijn dealer van RUFF Cycles!

Wij zijn dealer van RUFF Cycles!

Bij Wels2wielers vind je vanaf heden een nieuw merk in de winkel. Wij hebben ons assortiment namelijk verder uitgebreid met de fietsen van RUFF Cycles. De e-bikes van RUFF zijn fietsen die je niet iedere dag ziet en zijn daarom een opvallende verschijning in onze...

read more