4,7/5 Klantbeoordeling

E bike specialist

Proefrijden altijd mogelijk

Bekijk hier ons assortiment racefietsen en MTB’s

Logo, Fietswinkel Gelderland
Logo, Fietswinkel Gelderland
200 Google Reviews
Home 9 Nieuws 9 200 Google Reviews

Vorige week hebben wij onze 200e Google review ontvangen! Op basis van deze 200 klantbeoordelingen wordt onze winkel beoordeelt met 4,7 uit 5. Wij zijn hier erg trots op en willen iedereen die de moeite heeft genomen om een review achter te laten bedanken!  

Hierdoor zijn Google reviews belangrijk voor ons

Google reviews en de feedback die wij ontvangen dragen bij aan het optimaliseren van onze processen. Hierdoor krijgen wij namelijk inzicht in wat onze klanten belangrijk vinden, en welke behoeften, verwachtingen of ergernissen er zijn onder onze klanten. Hier spelen wij vervolgens op in om iedereen in onze winkel nog beter van dienst te kunnen zijn.

Ook zijn Google Reviews relevant voor potentiële klanten. De huidige Google reviews geven namelijk een beeld hoe wij te werk gaan en welke plus/minpunten er zijn. Hierdoor kan iemand een mening vormen over onze winkel zonder dat diegene ooit bij ons is geweest of van ons heeft gehoord.

Bedankt

Aan iedereen die een review achter heeft gelaten: bedankt! Zoals benoemd kunnen wij op basis van de feedback onze processen verbeteren en daarom worden alle reviews die wij ontvangen zeer gewaardeerd!

Google reviews

200 Google reviews met een gemiddelde score van 4,7 uit 5. 

Andere nieuwtjes

Wij zijn Giant Premium dealer

Wij zijn Giant Premium dealer

Al jarenlang kun je de fietsen van Giant in onze winkel vinden. Giant is namelijk één van de eerste fietsmerken waar wij dealer van zijn geworden - we zijn nu al zo'n twintig jaar Giant dealer! Vanaf heden zijn Wels2wielers en Fietswinkel Gelderland Premium Dealer van...

read more
Winkel verbouwen/uitbreiden

Winkel verbouwen/uitbreiden

Wels is verhuisd van Driel naar Heteren! Vele zijn al langs geweest in onze nieuwe fietsenwinkel in Heteren, waar we samen met Fietswinkel Gelderland een grote fietsenwinkel vormen met een breed assortiment aan nieuwe fietsen. Om al deze fietsen een goede plek te...

read more