4,8/5 Klantbeoordeling

E bike specialist

Proefrijden altijd mogelijk

Bekijk hier ons assortiment racefietsen en MTB’s

Logo, Fietswinkel Gelderland
Logo, Fietswinkel Gelderland

Cortina

Home / Cortina

Cortina fietsen zijn erg populair. Dit merk mag dan ook niet ontbreken in ons assortiment. Cortina fietsen zijn fietsen die je erg veel ziet in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan de Cortina U4. Maar ook een Cortina moederfietsen of een Cortina elektrische fiets is een graag geziene fiets. Het merk besteedt veel aandacht aan de kwaliteit en het uiterlijk van haar fietsen. Het bedrijf staat er namelijk voor dat Cortina fietsen sterk en betrouwbaar zijn, maar ook het uiterlijk van een fiets moet goed bij jou passen.

A-merk fietsen rijklaar op voorraad

Proefrit maken altijd mogelijk
Service & nazorg hoog in het vaandel
Meer dan 25 jaar kennis & ervaring

Cortina elektrische fiets

E-bikes zijn razend populair en mogen daarom zeker niet ontbreken in het assortiment van Cortina. Het aanbod elektrische fietsen van Cortina is dan ook zeer divers. Je kan kiezen voor een e-bike met voorwielaandrijving, of een e-bike met middenmotor. Bafang, Shimano Steps, Ecomo en Bosch zijn de typen motoren waaruit je kan kiezen. Daarnaast zijn de elektrische fietsen van Cortina verkrijgbaar met een ketting of belt drive.

Doordat er zo veel verschillende mogelijkheden zijn bij Cortina e-bikes, raden we je aan om je goed te laten adviseren. Zo kom je achteraf niet voor verrassen te staan en maak je de beste keuze bij aankoop van Cortina elektrische fiets. Onze verkoopadviseurs vertellen je graag meer.

Cortina fietsen, Wels2wielers

Cortina fietsen

Cortina elektrische fiets, Wels2wielers

Cortina elektrische fiets

Cortina transportfiets

Cortina transportfiets

 Cortina U4 Transport

De Cortina U4 Transport is misschien wel de meest verkochte Cortina fiets. Deze fiets is zeer stijlvol en heeft een robuust frame. De stevige voordrager zorgt voor een mooi design, maar is ook erg praktisch om bijvoorbeeld een tas mee te vervoeren. Het stuur van de U4 is voorzien van een stuurslot, dat zorgt voor extra stabiliteit als je de fiets niet gebruikt. Ook de dubbele standaard draagt hieraan bij.

 

Populaire modellen Cortina fietsen

– Cortina U4 Transport
– De Cortina E-U4 Transport
– Cortina Common
– Cortina U4 Transport Mini
– En de Cortina Foss

Cortina elektrische mamafiets, Wels2wielers
De `Cortina E-Common Family, een elektrische mamafiets.

Waar worden Cortina fietsen gemaakt?

Cortina is een Nederlands merk dat gevestigd is in Zwolle. Hier worden sommige fietsen ook gemaakt. Daarnaast heeft Cortina ook productiebedrijven in het buitenland waar hun fietsen worden geproduceerd.

 

Cortina fiets kopen? Hier lees je enkele tips

Wil je een Cortina kopen? Begin dan bij het bepalen van het budget. Hierdoor krijg je een specifieker aanbod en kun je gerichter zoeken. Selecteer vervolgens jouw maat. De juiste fietsmaat is gebaseerd op jouw lichaamslengte/binnenbeenlengte. Let er wel op dat een fietsmaat per merk kan verschillen, omdat de verhoudingen qua frame per merk kan verschillen. 

Naast de maat, is ook het type fiets van belang. Waar ga ik de fiets voor gebruiken? Is een vraag die hierbij gaat helpen. Zo kom je er bijvoorbeeld achter of het aantal versnellingen op een fiets belangrijk is voor jou.

Cortina kinderfiets, Wels2wielers
De Cortina U4 Transport Mini, een kinder transportfiets.

Cortina fietsen, Wels2wielers