4,8/5 Klantbeoordeling

E bike specialist

Proefrijden altijd mogelijk

Bekijk hier ons assortiment racefietsen en MTB’s

Logo, Fietswinkel Gelderland
Logo, Fietswinkel Gelderland

Bij de fietshelm kortingsactie van de provincie Gelderland krijg je 25 euro korting bij aankoop van een fietshelm tussen 16-10-2023 en 31-12-2023! Wels2wielers is één van de deelnemende fietsenwinkels. Lees hier meer over de actie.

Actievoorwaarden

De fietshelm kortingsactie is geldig van 16 oktober 2023 tot en met 31 december 2023. Wanneer je binnen deze periode een goedgekeurde fietshelm koopt (met EN 1078 keurmerk) ontvang je €25,- korting. Wat je hiervoor moet doen, is een formulier invullen dat je bij ons in de winkel kan vinden. De actie richt zich op de oudere fietser in Gelderland. De actie is gelimiteerd tot 3000 beschikbare helmen, dus op = op! Meer informatie over de fietshelm actie vind je op deze pagina.

Kom naar onze winkel om ons volledige aanbod aan fietshelmen te bekijken en te passen. 

Doortrappen: veiliger fietsen tot je 100ste!

Provincie Gelderland vindt het belangrijk dat iedereen zo lang mogelijk veilig kan blijven fietsen. Daarom heeft de provincie een actie in het leven geroepen vanuit het programma Doortrappen. Dit is een landelijk initiatief van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, dat eraan wil bijdragen dat ouderen zo lang mogelijk veilig kunnen blijven fietsen. Het is in Nederland niet verplicht om een fietshelm te dragen (met uitzondering van speed pedelecs), maar dit wordt wel aangeraden., met name voor de oudere generatie fietsers. Door een fietshelm te dragen wordt de kans op ernstig hoofd- en hersenletsel verkleind met maar liefst 60%!