4,8/5 Klantbeoordeling

E bike specialist

Proefrijden altijd mogelijk

Bekijk hier ons assortiment racefietsen en MTB’s

Logo, Fietswinkel Gelderland
Logo, Fietswinkel Gelderland
Doortrappen fietshelm actie: 25 euro korting!
Home 9 Nieuws 9 Doortrappen fietshelm actie: 25 euro korting!
De Doortrappen Fietshelm Kortingsactie keert terug! Bij deze actie kun je andermaal profiteren van 25 euro korting bij aankoop van een fietshelm tussen 10 april en 31 augustus 2024. Wels2wielers is één van de deelnemende fietsenwinkels. Lees hier meer over de actie.

Actievoorwaarden

De fietshelm kortingsactie gaat van start op 10 april 2024; de Dag van de Fietshelm, en duurt tot en met 31 augustus 2024. Wanneer je binnen deze periode een goedgekeurde fietshelm koopt (met EN 1078 keurmerk) ontvang je €25,- korting. Wat je hiervoor moet doen, is een formulier invullen dat je bij ons in de winkel kan vinden. De actie richt zich op de oudere fietser in Gelderland. De actie is gelimiteerd tot 3000 beschikbare helmen, dus op = op! Meer informatie over de fietshelm actie vind je op deze pagina. Kijk ook eens op dagvandefietshelm.nl.

Kom naar onze winkel om ons volledige aanbod aan fietshelmen te bekijken en te passen.

Doortrappen: veiliger fietsen tot je 100ste!

Provincie Gelderland vindt het belangrijk dat iedereen zo lang mogelijk veilig kan blijven fietsen. Daarom heeft de provincie een actie in het leven geroepen vanuit het programma Doortrappen. Dit is een landelijk initiatief van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, dat eraan wil bijdragen dat ouderen zo lang mogelijk veilig kunnen blijven fietsen. Het is in Nederland niet verplicht om een fietshelm te dragen (met uitzondering van speed pedelecs), maar dit wordt wel aangeraden, met name voor de oudere generatie fietsers. Nederland is het enige land ter wereld waar er meer mensen in het verkeer overlijden op de fiets dan in de auto. Door een fietshelm te dragen wordt de kans op ernstig hoofd- en hersenletsel verkleind met maar liefst 62%!

Doortrappen fietshelm actie