4,8/5 Klantbeoordeling

E bike specialist

Proefrijden altijd mogelijk

Bekijk hier ons assortiment racefietsen en MTB’s

Logo, Fietswinkel Gelderland
Logo, Fietswinkel Gelderland
Nieuw logo Wels2wielers
Home 9 Nieuws 9 Nieuw logo Wels2wielers

Misschien was het je al opgevallen; Wels2wielers en Fietswinkel Gelderland hebben een nieuw logo! Deze logo’s zijn geïntroduceerd bij de lancering van onze nieuwe websites. In dit artikel lees je waarom we ervoor hebben gekozen om een nieuw logo te ontwerpen en hoe dit tot stand is gekomen.

Waarom een nieuw logo?

De belangrijkste reden om een nieuw logo te voeren was voor ons vrij eenvoudig. Sinds 27-06-2022 zitten wij samen met Fietswinkel Gelderland, ook onderdeel van Firma Wels, in één pand in Heteren. Voorheen waren beide logo’s totaal anders. Om meer eenheid te creëren is er daarom gekozen om voor beide bedrijven een nieuw logo te ontwerpen.

Logo Wels2wielers, Fietswinkel Gelderland
Nieuw logo Wels2wielers

Logo, Fietswinkel Gelderland
Nieuw logo Fietswinkel Gelderland

Naast bovenstaande reden vonden we dat het design verouderd was. Het oude logo is vrij hoog waardoor dit op een website veel ruimte in beslag neemt en minder mooi staat.

Logo Wels2wielers oud
Het oude logo van Wels2wielers

Om duidelijk te maken dat Wels2wielers en Fietswinkel Gelderland bij elkaar horen en om meer eenheid te creëren, hebben we het icoontje van de fietser in de beide logo’s verwerkt. Zoals je hierboven kunt zien, was deze fietser ook al aanwezig in ons oude logo. Deze heeft een nieuw uiterlijk gekregen.

Favicon, Fietswinkel Gelderland
Om eenheid tussen beide filialen te creëren is het nieuwe icoon toegepast bij Wels2wielers en Fietswinkel Gelderland.

Nieuwe huisstijl

Zoals bij het nieuwe logo te zien is, komt de kleur oranje terug in het logo. Dit komt omdat wij onze huisstijl hebben aangepast. Voor de ontwikkeling hiervan is er gekeken naar welke dingen wij als bedrijf belangrijk vinden. Enkele punten die hier ter sprake kwamen waren: klantvriendelijk, emotie, loyaal en betrouwbaar. De kleuren blauw en oranje moeten deze woorden vertalen.

De nieuwe huisstijl is op de nieuwe websites van Wels2wielers en Fietswinkel Gelderland doorgevoerd, waar je regelmatig de kleuren blauw en oranje terug ziet komen. Beide websites zijn qua lay-out vrijwel hetzelfde waardoor nogmaals duidelijk zou moeten worden dat de bedrijven een connectie hebben met elkaar.

Andere nieuwtjes

Doortrappen fietshelm actie: 25 euro korting!

Doortrappen fietshelm actie: 25 euro korting!

De Doortrappen Fietshelm Kortingsactie keert terug! Bij deze actie kun je andermaal profiteren van 25 euro korting bij aankoop van een fietshelm tussen 10 april en 31 augustus 2024. Wels2wielers is één van de deelnemende fietsenwinkels. Lees hier meer over de...

read more
Bekijk ons assortiment demo fietsen

Bekijk ons assortiment demo fietsen

In onze winkel vind je regelmatig demo fietsen, zowel e-bikes als stadsfietsen. Op onze website hebben we deze demo's nu ook gegroepeerd in een aparte categorie. Lees hier meer informatie over onze demo fietsen.Goedkope elektrische fiets? Bekijk onze demo's Onze...

read more
Verbouwing winkel – updates

Verbouwing winkel – updates

Sinds onze verhuizing naar Heteren in juni 2022, zijn we nog volop bezig met aanpassingen in en rondom ons winkelpand. Op deze pagina vind je een overzicht van alle verbouwingen, aanpassingen en nieuwigheden in onze winkel. Eerdere updates zijn te vinden in dit...

read more