4,8/5 Klantbeoordeling

E bike specialist

Proefrijden altijd mogelijk

Bekijk hier ons assortiment racefietsen en MTB’s

Logo, Fietswinkel Gelderland
Logo, Fietswinkel Gelderland

Qwic is een Nederlandse e-bike fabrikant, die elektrische stadsfietsen, elektrische hybride fietsen en speed pedelecs produceert. Op zoek naar een Qwic fiets? Kom eens langs bij Wels2wielers in Heteren!

A-merk fietsen rijklaar op voorraad

Proefrit maken altijd mogelijk
Service & nazorg hoog in het vaandel
Meer dan 25 jaar kennis & ervaring

Qwic fietsen bij Wels2wielers

De vraag naar Qwic fietsen neemt steeds meer toe en wij zijn daarom ook trots dat wij tot de groep Qwic dealers behoren. Je kunt uit veel verschillende mogelijkheden kiezen bij Qwic fietsen. Zo zijn er modellen waarmee je maximaal 25km/h kunt fietsen, maar ook waarmee je 45 km/h behaalt; de Qwic speed pedelec. Ook de afmontage/onderdelen kunnen per e-bike sterk variëren. Bij ons in de winkel kun je daarom op je gemak Qwic fietsen testen. De verkoopadviseurs kunnen tijdens het testen alle specificaties per fiets met je doornemen. 

Qwic elektrische fiets, Qwic e bike, Qwic fiets

Qwic e bike

Qwic e-bike, Qwic e bike, Qwic elektrische fiets

Qwic speed pedelec

Qwic e-bike, Qwic e bike, Qwic elektrische fiets

Qwic elektrische hybride fiets

Qwic en duurzaamheid

Qwic is opgericht in 2006 en is gevestigd in Amsterdam. Voor Qwic is duurzaamheid een belangrijk aspect in de hedendaagse maatschappij. Door het produceren van fietsen probeert Qwic steeds meer mensen bewust te maken van het feit dat het rijden van kleine afstanden misschien nog wel beter afgelegd kan worden met een elektrische fiets in plaats van met de auto. De fietsen zijn uitermate geschikt voor woon-werk verkeer en vormen een perfect alternatief voor de auto het het openbaar vervoer. Duurzaamheid vormt dan ook de basis voor het innovatieve design van de Qwic elektrische fiets.

Qwic elektrische fiets, Qwic fiets, Qwic

De verschillende Qwic fietstypen

De fietsen van Qwic zijn onder te verdelen de volgende categorieën: comfort (premium i, premium, premium Q), adventure, urban en sport.

Qwic comfort fietsen:

De naam zegt het al; Qwic comfort fietsen zijn ervoor gemaakt om comfortabel te fietsen. Niet alleen wij kunnen beamen dat deze fietsen zeer comfortabel zijn. De jury van fietstest.nl, Elektro Rad en E-bike test focus, hebben de Premium Q series Q MN8 Belt namelijk bekroond als “best getest” in 2021.

Qwic adventure fietsen:

De Qwic Atlas Vario (belt drive) en de Qwic Atlas Derailleur behoren tot de avontuurlijke categorie van Qwic fietsen. De fietsen zijn gemaakt voor dagelijks gebruik (woon-werkverkeer). Beide fietsen zijn voorzien van een middenmotor, zodat deze fietsen de beste balans hebben. 

Qwic urban fietsen:

Enkele modellen in deze categorie zijn de: Qwic FN7, FN7 Lite en de RD9. Dit model is een stadsfiets met krachtige voor- of achterwielmotor. 

Qwic sport fietsen:

Bij de sport categorie van Qwic kun je kiezen uit een speed pedelec waarmee je 45km/h kunt, of een “normale” e-bike waarmee je 25km/h kunt. Let op: op een speed pedelec ben je verplicht een helm te dragen. Ook in deze categorie zijn verschillende Qwic fietsen gewaardeerd met awards!

Qwic, Wels2wielers, Qwic fiets