4,8/5 Klantbeoordeling

E bike specialist

Proefrijden altijd mogelijk

Bekijk hier ons assortiment racefietsen en MTB’s

Logo, Fietswinkel Gelderland
Logo, Fietswinkel Gelderland

Qwic is een Nederlandse e-bike fabrikant, die elektrische stadsfietsen, elektrische hybride fietsen en speed pedelecs produceert. Op zoek naar een Qwic fiets? Kom eens langs bij Wels2wielers in Heteren!

A-merk fietsen rijklaar op voorraad

Proefrit maken altijd mogelijk
Service & nazorg hoog in het vaandel
Meer dan 25 jaar kennis & ervaring

Qwic fietsen bij Wels2wielers

De vraag naar Qwic fietsen neemt steeds meer toe en wij zijn daarom ook trots dat wij tot de groep Qwic dealers behoren. Je kunt uit veel verschillende mogelijkheden kiezen bij Qwic fietsen. Zo zijn er modellen waarmee je maximaal 25km/h kunt fietsen, maar ook waarmee je 45 km/h behaalt; de Qwic speed pedelec. Ook de afmontage/onderdelen kunnen per e-bike sterk variëren. Bij ons in de winkel kun je daarom op je gemak Qwic fietsen testen. De verkoopadviseurs kunnen tijdens het testen alle specificaties per fiets met je doornemen. 

Qwic elektrische fiets, Qwic e bike, Qwic fiets

Qwic e bike

Qwic e-bike, Qwic e bike, Qwic elektrische fiets

Qwic speed pedelec

Qwic e-bike, Qwic e bike, Qwic elektrische fiets

Qwic elektrische hybride fiets

Qwic en duurzaamheid

Qwic is opgericht in 2006 en is gevestigd in Amsterdam. Voor Qwic is duurzaamheid een belangrijk aspect in de hedendaagse maatschappij. Door het produceren van fietsen probeert Qwic steeds meer mensen bewust te maken van het feit dat het rijden van kleine afstanden misschien nog wel beter afgelegd kan worden met een elektrische fiets in plaats van met de auto. De fietsen zijn uitermate geschikt voor woon-werk verkeer en vormen een perfect alternatief voor de auto het het openbaar vervoer. Duurzaamheid vormt dan ook de basis voor het innovatieve design van de Qwic elektrische fiets.

Qwic elektrische fiets, Qwic fiets, Qwic

De verschillende Qwic fietstypen

De fietsen van Qwic zijn onder te verdelen de volgende categorieën: comfort (premium i, premium, premium Q), adventure, urban en sport.

Qwic comfort fietsen:

De naam zegt het al; Qwic comfort fietsen zijn ervoor gemaakt om comfortabel te fietsen. Niet alleen wij kunnen beamen dat deze fietsen zeer comfortabel zijn. De jury van fietstest.nl, Elektro Rad en E-bike test focus, hebben de Premium Q series Q MN8 Belt namelijk bekroond als “best getest” in 2021.

Qwic adventure fietsen:

De Qwic Atlas Vario (belt drive) en de Qwic Atlas Derailleur behoren tot de avontuurlijke categorie van Qwic fietsen. De fietsen zijn gemaakt voor dagelijks gebruik (woon-werkverkeer). Beide fietsen zijn voorzien van een middenmotor, zodat deze fietsen de beste balans hebben. 

Qwic urban fietsen:

Enkele modellen in deze categorie zijn de: Qwic FN7, FN7 Lite en de RD9. Dit model is een stadsfiets met krachtige voor- of achterwielmotor. 

Qwic sport fietsen:

Bij de sport categorie van Qwic kun je kiezen uit een speed pedelec waarmee je 45km/h kunt, of een “normale” e-bike waarmee je 25km/h kunt. Let op: op een speed pedelec ben je verplicht een helm te dragen. Ook in deze categorie zijn verschillende Qwic fietsen gewaardeerd met awards!

Qwic, Wels2wielers, Qwic fiets

Veelgestelde vragen

Betalen

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

In onze winkel kun je zowel contant als met pin betalen. Tevens kun je gebruik maken van onze betaallink, die we versturen via SMS of e-mail. 

Let op: het is bij ons niet mogelijk om met een creditcard te betalen. 

Kan ik in termijnen betalen?

Het is bij ons mogelijk om in termijnen te betalen. Hierbij maken wij gebruik van SprayPay. Dit kan bij bedragen van €250,- tot €5000,-. Je kunt daarbij kiezen voor 12, 18, 24 of 36 maanden. Klik hier voor meer informatie over SprayPay. 

 

Bestellen

Kan ik een fiets kopen via jullie website?

Het is mogelijk om een fiets via onze website te bestellen. Je kunt de gewenste fiets via onze website reserveren, of contact met ons opnemen per telefoon of e-mail. We kunnen je dan de factuur toesturen en mogelijkheden bespreken omtrent de bezorging van de fiets (zie ‘Bezorgen’ hieronder). Als de betaling is voldaan wordt de verzending zo spoedig mogelijk geregeld.

De reden dat je een fiets niet direct kunt betalen op onze website is als volgt: onze voorkeur ligt namelijk bij het bezoeken van onze winkel, zodat je een proefrit kunt maken en we je kunnen voorzien van advies op maat. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste fiets hebt uitgekozen. 

Bezorgen

Bezorgen jullie ook fietsen?

Wij hebben een bezorgdienst, waarmee we fietsen kunnen bezorgen in de omgeving van Heteren. Onze chauffeur rijdt op woensdag en op zaterdag. Op deze pagina vind je meer informatie over onze bezorgdienst.

Wat zijn de bezorgkosten?

Bij het bezorgen van fietsen rekenen we €15,- voor afstanden tot 20 kilometer vanaf Heteren. Bij afstanden groter dan 20 kilometer, komt er €1,- per kilometer bij. Op deze pagina vind je meer informatie over onze bezorgdienst.

Retourneren

Is het mogelijk om mijn aankoop per webshop te retourneren?

Het is bij ons mogelijk om online aangekochte producten te retourneren. Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de retourkosten zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd moeten worden. Wordt het product gerouterneerd, maar is het niet meer in originele staat of verpakt in originele verpakking? Wij behouden het recht om retour artikelen te weigeren als deze beschadigd, vuil of zichtbaar niet meer in nieuwstaat zijn.

Is het mogelijk om een fysiek aangekocht product te retourneren?

Binnen 24 uur na aankoop kan je ruilen of retourneren (vanaf de factuurdatum). Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag terug. We doen ons best om dit zo spoedig mogelijk terug te betalen, dit duurt uiterlijk 14 dagen na retournering.  Zorg er wel voor dat je het originele aankoopbewijs tezamen met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking retourneert aan ons. Wij behouden het recht om retour artikelen te weigeren als deze beschadigd, vuil of zichtbaar niet meer in nieuwstaat zijn. Is de bedenktijd voor je aankoop voorbij, maar je wilt het product alsnog per se retourneren? Neem contact met ons op, zodat we de situatie kunnen inschatten en eventueel samen tot een oplossing kunnen komen. 

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@wels2wielers.nl. Een voorbeeld tekst voor de e-mail vindt u hier:
Download modelformulier voor herroeping

Fietsen inruilen

Kan ik mijn oude fiets bij jullie inruilen?

Je kunt je oude fiets bij ons inruilen bij aankoop van een nieuwe fiets. Als je je oude fiets meeneemt naar onze winkel, kunnen we de inruilwaarde vaststellen. We dienen deze altijd eerst in het echt te zien, voor we de definitieve inruilwaarde kunnen bepalen. Meerdere oude fietsen inruilen is ook mogelijk. Op deze pagina vind je alle informatie over het inruilen van fietsen.


Kopen jullie ook fietsen op?

Nee, wij kopen geen fietsen op. Je kunt je oude fiets(en) alleen inruilen wanneer je een andere fiets bij ons koopt.

Fietsverzekering

Kan ik bij julllie een fietsverzekering afsluiten?

Ja, dat kan. Alle informatie hierover vind je op deze pagina.

Fietslease & Fietsplan

Kan ik bij jullie een fiets leasen?

Ja, het is bij ons mogelijk om een fiets te leasen. Alle informatie omtrent fietslease vind je op deze pagina.

Kan ik gebruik maken van een fietsplan?

Ja, je kunt bij ons een fiets aanschaffen middels een fietsplan. Er kan gebruik worden gemaakt van verschillende fietsplannen. Ieder fietsplan heeft zijn eigen regelingen en specificaties. Neem daarom even contact met ons op, zodat we je alles uit kunnen leggen over het fietsplan waarmee je de fiets zou willen kopen. We helpen je graag op weg!

Garantie

Krijg ik garantie op mijn fiets?

Op alle nieuwe fietsen krijg je bij ons 2 jaar garantie. 

Kan ik bij jullie terecht voor een garantieclaim?

Voor garantieclaims kun je terecht in onze werkplaats. Je kunt hiervoor langskomen in onze winkel of even telefonisch contact opnemen, zodat we je snel weer op weg kunnen helpen. 

Wat wordt er verstaan onder garantie?

De garantie heeft betrekking op draaiende onderdelen en constructiefouten. Alle slijtage onderdelen, zoals de buitenbanden, vallen buiten de garantie.

Fietsenmaker (reparatie & onderhoud)

Zie ook: werkplaats.

Kan ik bij jullie terecht voor reparaties en onderhoud?

Voor reparaties en onderhoud aan je fiets kun je zeker bij ons terecht. Profiteer bovendien van een korting op het arbeidsloon, wanneer de fiets is gekocht bij Wels2wielers of Fietswinkel Gelderland. We raden je aan om even een afspraak te maken voordat je langskomt. Dit kun je doen door telefonisch contact op te nemen via nummer 026-4742913. In het keuzemenu kies je eerst voor ‘Wels2wielers’ en vervolgens voor ‘werkplaats’.

Voor garantieclaims kun je ook terecht bij Wels2wielers. Je kunt hiervoor langskomen in onze winkel of even telefonisch contact opnemen, zodat we je snel weer op weg kunnen helpen. 

Framemaat fiets

Om 100% zeker te weten wat jouw framemaat is van een racefiets raden we je aan om langs te komen in onze winkel. Onze adviseurs kunnen dan het beste de framemaat bepalen. Een ieder heeft andere lichaamsverhoudingen, waardoor een maattabel niet altijd leidend hoeft te zijn. Ook verschilt de geometrie van de fiets per merk. Hierdoor zit je anders op dezelfde maten van verschillende merken en kan de beste framemaat per merk anders zijn.

Bekijk hier onze framemaat fiets maattabellen voor stadsfietsen, transport-, tour-, elektrische en kinderfietsen.

Bekijk hier onze framemaat fiets maattabellen voor racefietsen en mountainbikes.