4,8/5 Klantbeoordeling

E bike specialist

Proefrijden altijd mogelijk

Bekijk hier ons assortiment racefietsen en MTB’s

Logo, Fietswinkel Gelderland
Logo, Fietswinkel Gelderland
Review policy
Home 9 Nieuws 9 Review policy

Vanaf 28 mei 2022 is er een nieuwe wetgeving op gebied van reviews. De wet Handhaving Consumentenbescherming en de Prijzenwet is aangepast wat betreft betere handhaving en modernisering van de regels en legt een aantal verplichtingen op aan bedrijven die reviews verzamelen en publiceren. Het plaatsen van neprecensies was al verboden, maar wordt nu nog explicieter in regelgeving benoemd. Daarnaast moeten bedrijven openheid geven over hun beleid rond recensies.

Reviewbeleid Wels2wielers

Na aankoop van een product in onze winkel ontvangen klanten een mail van ons. Deze mail wordt automatisch verstuurd via Askemo. Askemo is een derde partij waarmee wij klantfeedback verzamelen. De klantfeedback gebruiken wij om onze diensten te verbeteren en eventuele klachten te achterhalen. In de mail is het ook mogelijk om feedback over ons bedrijf op Google te plaatsen.

Doordat wij klanten alleen na aankoop van een product in onze winkel een mail sturen, kunnen we er vanuit gaan dat de Google reviews echt zijn. Om hier zeker van te zijn wordt elke review op echtheid gecontroleerd.

Garanties

  • Wels2wielers toont alle reviews en verwijdert geen reviews zolang dit een echte review is.
  • Wij accepteren alleen reviews van klanten die zelf een aankoop doen in onze winkel of een service-ervaring hebben.
  • Wels2wielers biedt consumenten geen beloning aan voor het schrijven van een review.

Wanneer kun je een review over ons plaatsen?

Nadat je gebruik hebt gemaakt van één van onze diensten is het mogelijk om online een review te plaatsen. Plaats je een review over ons bedrijf? Dan sta jij ervoor in dat alle verstrekte gegevens volledig, juist, actueel en uit eigen naam zijn.

Je mag geen klantbeoordelingen schrijven wanneer je een speciale relatie hebt met Wels2wielers.

  • Onze eigenaren en medewerkers mogen geen reviews over Wels2wielers schrijven.