4,8/5 Klantbeoordeling

E bike specialist

Proefrijden altijd mogelijk

Bekijk hier ons assortiment racefietsen en MTB’s

Logo, Fietswinkel Gelderland
Logo, Fietswinkel Gelderland

Trek bikes, is een Amerikaanse fietsenproducent die voor iedere doelgroep een breed assortiment aan fietsen en fietsaccessoires ontwikkelt. Zo kun je kiezen voor Trek racefietsen, mountainbikes, stadsfietsen, gravelbikes of kinderfietsen. De fietsen staan bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Enkele populaire modellen van zijn de: Trek Marlin series, Trek Domane en de Trek Madone. Ook profs maken graag gebruik van Trek’s fietsen en innovatieve oplossingen. Deze innovatieve oplossingen kunnen worden toegepast bij de professionele wielrenploeg Trek -Segafredo. Dit levert natuurlijk ook weer relevante feedback op waardoor Trek nooit stilstaat en blijft verbeteren. Genoeg redenen om een mooi assortiment in onze winkel aan te bieden dus.  

Het begin van Trek Bicycle Corporation

Trek bikes is in 1976 opgericht door Dick Burke en Bevil Hogg. De heren kwamen in de kroeg onder het genot van een biertje op het idee om kwalitatief hoogwaardige fietsen te gaan ontwikkelen. In 1975 waren er namelijk enkel Amerikaanse fietsenleveranciers die goedkope fietsen konden leveren. Hier lagen dus kansen. Dick en Bevil besloten om hun krachten te bundelen. Trek bikes, startte met slechts vijf medewerkers in een oude schuur in Wisconsin en is inmiddels uitgegroeid tot een van de bekendste en grootste fietsenleveranciers ter wereld.

Categorieën bij fietswinkel Gelderland

Al ruim 10 jaar zijn wij dealer van Trek. Deze samenwerking heeft ertoe geleid dat wij een groot aantal Trek fietsen in ons assortiment hebben. Ben je op zoek naar een racefiets of mountainbike van Trek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons andere filiaal, Wels2wielers, heeft daarnaast ook nog stadsfietsen, elektrische- stadsfietsen, elektrische racefietsen en e-mountainbikes van Trek.

Trek racefiets

Trek racefiets

Trek fitness fiets

Fitness fiets Trek

Trek mountainbike

Trek mountainbike

Trek elektrische mountainbike

Trek elektrtische mtb

Trek Racefietsen

Trek verdeelt haar racefietsen in vijf categorieën: Aero racefietsen, lichtgewicht racefietsen, endurance racefietsen, gravelbikes en elektrische racefietsen.  De aero racefietsen van Trek zijn vaak de eerste keuze van wedstrijdrijders. Maar ook de Trek Emonda wordt regelmatig gebruikt door wedstrijdrijders. De lichtgewicht racefietsen, ook wel allround racefietsen genoemd, zijn zeer geschikt voor heuvelachtige gebieden. Endurance racefietsen, zoals de Domane, zijn ontworpen voor langere ritten op verschillende ondergronden. Zoals de naam al zegt zijn gravelbikes ervoor gemaakt om op zand- en gravelwegen te fietsen. De elektrische racefietsen zijn ideaal om vele kilometers te maken.

 

Trek Mountainbikes

Ook de mountainbikes van Trek zijn onder te verdelen in verschillende categorieën, namelijk: cross-country, trail, elektrische mountainbikes, fatbikes en downhill. Daarnaast is er één groot verschil bij deze modellen. Je kunt namelijk kiezen voor een full suspension mountainbike of hardtail mountainbike. De full suspension heeft zowel voor- als achtervering. Hiermee fiets je comfortabeler op een ruw terrein. De hardtail mountainbike heeft alleen een voorvering, maar een voordeel hiervan is dat een hardtail mountainbike vaak lichter is dan een full suspension mountainbike.

Beginnend wielrenner of prof, bij Trek is de kans groot dat je gaat slagen!

 

Overige merken

Aan het oriënteren voor een nieuwe fiets? Bekijk dan ook zeker onze overige merken.

Trek logo, trek bikes

 A-merk fietsen rijklaar op voorraad

Proefrit maken altijd mogelijk

Service & nazorg hoog in het vaandel

Meer dan 25 jaar kennis & ervaring