4,7/5 Klantbeoordeling

E bike specialist

Proefrijden altijd mogelijk

Bekijk hier ons assortiment racefietsen en MTB’s

Logo, Fietswinkel Gelderland
Logo, Fietswinkel Gelderland

Trek bikes, is een Amerikaanse fietsenproducent die voor iedere doelgroep een breed assortiment aan fietsen en fietsaccessoires ontwikkelt. Zo kun je kiezen voor Trek racefietsen, mountainbikes, stadsfietsen, gravelbikes of kinderfietsen. De fietsen staan bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Enkele populaire modellen van zijn de: Trek Marlin series, Trek Domane en de Trek Madone. Ook profs maken graag gebruik van Trek’s fietsen en innovatieve oplossingen. Deze innovatieve oplossingen kunnen worden toegepast bij de professionele wielrenploeg Trek -Segafredo. Dit levert natuurlijk ook weer relevante feedback op waardoor Trek nooit stilstaat en blijft verbeteren. Genoeg redenen om een mooi assortiment in onze winkel aan te bieden dus.  

Het begin van Trek Bicycle Corporation

Trek bikes is in 1976 opgericht door Dick Burke en Bevil Hogg. De heren kwamen in de kroeg onder het genot van een biertje op het idee om kwalitatief hoogwaardige fietsen te gaan ontwikkelen. In 1975 waren er namelijk enkel Amerikaanse fietsenleveranciers die goedkope fietsen konden leveren. Hier lagen dus kansen. Dick en Bevil besloten om hun krachten te bundelen. Trek bikes, startte met slechts vijf medewerkers in een oude schuur in Wisconsin en is inmiddels uitgegroeid tot een van de bekendste en grootste fietsenleveranciers ter wereld.

Categorieën bij fietswinkel Gelderland

Al ruim 10 jaar zijn wij dealer van Trek. Deze samenwerking heeft ertoe geleid dat wij een groot aantal Trek fietsen in ons assortiment hebben. Ben je op zoek naar een racefiets of mountainbike van Trek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons andere filiaal, Wels2wielers, heeft daarnaast ook nog stadsfietsen, elektrische- stadsfietsen, elektrische racefietsen en e-mountainbikes van Trek.

Trek racefiets

Trek racefiets

Trek fitness fiets

Fitness fiets Trek

Trek mountainbike

Trek mountainbike

Trek elektrische mountainbike

Trek elektrtische mtb

Trek Racefietsen

Trek verdeelt haar racefietsen in vijf categorieën: Aero racefietsen, lichtgewicht racefietsen, endurance racefietsen, gravelbikes en elektrische racefietsen.  De aero racefietsen van Trek zijn vaak de eerste keuze van wedstrijdrijders. Maar ook de Trek Emonda wordt regelmatig gebruikt door wedstrijdrijders. De lichtgewicht racefietsen, ook wel allround racefietsen genoemd, zijn zeer geschikt voor heuvelachtige gebieden. Endurance racefietsen, zoals de Domane, zijn ontworpen voor langere ritten op verschillende ondergronden. Zoals de naam al zegt zijn gravelbikes ervoor gemaakt om op zand- en gravelwegen te fietsen. De elektrische racefietsen zijn ideaal om vele kilometers te maken.

 

Trek Mountainbikes

Ook de mountainbikes van Trek zijn onder te verdelen in verschillende categorieën, namelijk: cross-country, trail, elektrische mountainbikes, fatbikes en downhill. Daarnaast is er één groot verschil bij deze modellen. Je kunt namelijk kiezen voor een full suspension mountainbike of hardtail mountainbike. De full suspension heeft zowel voor- als achtervering. Hiermee fiets je comfortabeler op een ruw terrein. De hardtail mountainbike heeft alleen een voorvering, maar een voordeel hiervan is dat een hardtail mountainbike vaak lichter is dan een full suspension mountainbike.

Beginnend wielrenner of prof, bij Trek is de kans groot dat je gaat slagen!

 

Overige merken

Aan het oriënteren voor een nieuwe fiets? Bekijk dan ook zeker onze overige merken.

Trek logo, trek bikes

Betalen

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

In onze winkel kun je zowel contant als met pin betalen. Tevens kun je gebruik maken van onze betaallink, die we versturen via SMS of e-mail. 

Let op: het is bij ons niet mogelijk om met een creditcard te betalen. 

Kan ik in termijnen betalen?

Het is bij ons mogelijk om in termijnen te betalen. Hierbij maken wij gebruik van SprayPay. Dit kan bij bedragen van €250,- tot €5000,-. Je kunt daarbij kiezen voor 12, 18, 24 of 36 maanden. Klik hier voor meer informatie over SprayPay. 

Bestellen

Kan ik een fiets kopen via jullie website?

Het is mogelijk om een fiets via onze website te bestellen. Je kunt de gewenste fiets via onze website reserveren, of contact met ons opnemen per telefoon of e-mail. We kunnen je dan de factuur toesturen en mogelijkheden bespreken omtrent de bezorging van de fiets (zie ‘Bezorgen’ hieronder). Als de betaling is voldaan wordt de verzending zo spoedig mogelijk geregeld.

De reden dat je een fiets niet direct kunt betalen op onze website is als volgt: onze voorkeur ligt namelijk bij het bezoeken van onze winkel, zodat je een proefrit kunt maken en we je kunnen voorzien van advies op maat. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste fiets hebt uitgekozen. 

Bezorgen

Bezorgen jullie ook fietsen?

Wij hebben een bezorgdienst, waarmee we fietsen kunnen bezorgen in de omgeving van Heteren. Onze chauffeur rijdt op woensdag en op zaterdag. 

Wat zijn de bezorgkosten?

Bij het bezorgen van fietsen rekenen we €15,- voor afstanden tot 20 kilometer vanaf Heteren. Bij afstanden groter dan 20 kilometer, komt er €1,- per kilometer bij.

Retourneren

Is het mogelijk om mijn aankoop per webshop te retourneren?

Het is bij ons mogelijk om online aangekochte producten te retourneren. Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de retourkosten zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd moeten worden. Wordt het product gerouterneerd, maar is het niet meer in originele staat of verpakt in originele verpakking? Wij behouden het recht om retour artikelen te weigeren als deze beschadigd, vuil of zichtbaar niet meer in nieuwstaat zijn.

Is het mogelijk om een fysiek aangekocht product te retourneren?

Binnen 24 uur na aankoop kan je ruilen of retourneren (vanaf de factuurdatum). Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag terug. We doen ons best om dit zo spoedig mogelijk terug te betalen, dit duurt uiterlijk 14 dagen na retournering.  Zorg er wel voor dat je het originele aankoopbewijs tezamen met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking retourneert aan ons. Wij behouden het recht om retour artikelen te weigeren als deze beschadigd, vuil of zichtbaar niet meer in nieuwstaat zijn. Is de bedenktijd voor je aankoop voorbij, maar je wilt het product alsnog per se retourneren? Neem contact met ons op, zodat we de situatie kunnen inschatten en eventueel samen tot een oplossing kunnen komen. 

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@fietswinkelgld.nl. Een voorbeeld tekst voor de e-mail vindt u hier:
Download modelformulier voor herroeping

Fietsen inruilen

Kan ik mijn oude fiets bij jullie inruilen?

Je kunt je oude fiets bij ons inruilen bij aankoop van een nieuwe. Meerdere oude fietsen inruilen is ook mogelijk. Als je je oude fiets meeneemt naar onze winkel, kunnen we de inruilwaarde vaststellen. We dienen deze altijd eerst in het echt te zien, voor we de definitieve inruilwaarde kunnen bepalen. Verstuur gedetailleerde foto’s van de fiets naar info@fietswinkelgld.nl voor een indicatie van de inruilprijs. Houd er rekening mee dat wij een handelswaarde geven voor uw inruilfiets. We raden je daarom aan om de fiets particulier te verkopen, waardoor je waarschijnlijk meer terugkrijgt voor de fiets. 


Kopen jullie ook fietsen op?

Nee, wij kopen geen fietsen op. Je kunt je oude fiets(en) alleen inruilen wanneer je een andere fiets bij ons koopt.

Fietsverzekering

Kan ik bij julllie een fietsverzekering afsluiten?

Ja, dat kan. Alle informatie hierover vind je op deze pagina.

Fietslease & Fietsplan

Kan ik bij jullie een fiets leasen?

Ja, het is bij ons mogelijk om een fiets te leasen. Alle informatie omtrent fietslease vind je op deze pagina.

Kan ik gebruik maken van een fietsplan?

Ja, je kunt bij ons een fiets aanschaffen middels een fietsplan. Er kan gebruik worden gemaakt van verschillende fietsplannen. Ieder fietsplan heeft zijn eigen regelingen en specificaties. Neem daarom even contact met ons op, zodat we je alles uit kunnen leggen over het fietsplan waarmee je de fiets zou willen kopen. We helpen je graag op weg!

Garantie

Krijg ik garantie op mijn fiets?

Op alle nieuwe fietsen krijg je bij ons 2 jaar garantie. 

Wat wordt er verstaan onder garantie?

De garantie heeft betrekking op draaiende onderdelen en constructiefouten. Alle slijtage onderdelen, zoals de buitenbanden, vallen buiten de garantie.

Fietsenmaker (fietsreparatie & fietsonderhoud)

Zie ook: werkplaats.

Kan ik bij jullie terecht voor reparaties en onderhoud?

Voor reparaties en onderhoud aan je fiets verwijzen we je graag door naar ons andere filiaal, Wels2wielers in Driel. Je kunt hier profiteren van een korting op het arbeidsloon, wanneer de fiets is gekocht bij Fietswinkel Gelderland. We raden je aan om even een afspraak te maken voordat je langskomt. Dit kun je doen door telefonisch contact op te nemen via nummer 026-4742913. In het keuzemenu kies je eerst voor ‘Wels2wielers’ en vervolgens voor ‘werkplaats’.

Voor garantieclaims kun je wel terecht bij Fietswinkel Gelderland. Je kunt hiervoor langskomen in onze winkel of even telefonisch contact opnemen, zodat we je snel weer op weg kunnen helpen. 

Krijg ik een gratis controlebeurt bij aanschaf van mijn fiets?

Bij aankoop van een nieuwe fiets bij Fietswinkel Gelderland zit geen gratis controlebeurt inbegrepen. Wel kun je bij ons andere filiaal, Wels2wielers in Driel, profiteren van een gereduceerd tarief voor de eerste controlebeurt, binnen zes maanden na aankoop. Hiervoor dien je even telefonisch een afspraak te maken via nummer 026-4742913. In het keuzemenu kies je eerst voor ‘Wels2wielers’ en vervolgens voor ‘werkplaats’. We plannen dan een afspraak in. 

Kan ik mijn elektrische fiets laten opvoeren?

Nee, wij voeren geen fietsen op, aangezien dit in Nederland wettelijk niet is toegestaan. Als wij dit doen zijn we wettelijk aansprakelijk, dus daarom voeren wij geen fietsen op en verstrekken hier ook geen advies over. Bovendien vervalt de garantie op een fiets wanneer deze op wordt gevoerd.

Framemaat fiets

Om 100% zeker te weten wat jouw framemaat is van een racefiets raden we je aan om langs te komen in onze winkel. Onze adviseurs kunnen dan het beste de framemaat bepalen. Een ieder heeft andere lichaamsverhoudingen, waardoor een maattabel niet altijd leidend hoeft te zijn. Ook verschilt de geometrie van de fiets per merk. Hierdoor zit je anders op dezelfde maten van verschillende merken en kan de beste framemaat per merk anders zijn.

Bekijk hier onze framemaat fiets maattabellen voor racefietsen en mountainbikes. 

Bekijk hier onze framemaat fiets maattabellen voor stadsfietsen, transport-, tour-, elektrische en kinderfietsen. 

 A-merk fietsen rijklaar op voorraad

Proefrit maken altijd mogelijk

Service & nazorg hoog in het vaandel

Meer dan 25 jaar kennis & ervaring