4,8/5 Klantbeoordeling

E bike specialist

Proefrijden altijd mogelijk

Bekijk hier ons assortiment racefietsen en MTB’s

Logo, Fietswinkel Gelderland
Logo, Fietswinkel Gelderland
Vacature verkoop fietsen (bijbaan)
Home 9 Nieuws 9 Vacature verkoop fietsen (bijbaan)

Functieomschrijving

Als onderdeel van ons verkoopteam ga je samenwerken met meerdere verkoopadviseurs van Wels2wielers. Hetgeen waar je het meest mee bezig zal zijn, is het verkopen van fietsen en fietsaccessoires. Je weet daarom alles af van ons assortiment fietsen en accessoires. Wij voorzien de bezoeker in onze fietsenwinkel van een breed aanbod elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen, fietsaccessoires en onderdelen. Aan jou de taak om naar de klanten te luisteren en hen te verrassen met goed advies over welke fiets of fietsaccessoire het beste aansluit op hun wensen en behoeften.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent communicatief en representatief
  • Je bent klantvriendelijk en servicegericht;
  • Je bent energiek en weet van aanpakken;
  • Je bent leergierig en houdt vakkennis op peil;
  • Je bent sowieso beschikbaar op zaterdag en tijdens vakanties.

Wat bieden wij?

  • Bij Wels2wielers krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren
  • Door het brede assortiment krijg je te maken met uiteenlopende klantvragen, waardoor deze functie afwisselend en uitdagend is
  • Laagdrempelig contact met leidinggevenden en collega’s
  • Gezellige/behulpzame collega’s en een dynamisch team

Over ons

Firma Wels is een familiebedrijf, gevestigd in Heteren. De sfeer binnen ons team is, op de momenten dat het kan, informeel. Samen plezier maken en met plezier naar je werk gaan vinden wij erg belangrijk. De klant staat centraal binnen onze organisatie. Wij garanderen de service voor, tijdens en na aankoop van producten uit onze winkel. Alle medewerkers doen altijd hun best om klanten op een juiste manier te helpen en hier nemen we ook de tijd voor. Bij vragen of opmerkingen zoeken we samen naar een geschikte oplossing. 

Ben je enthousiast geworden van de vacature en denk jij een versterking voor ons team te zijn? We komen graag met je in contact! Je kan ons altijd per telefoon (026-4742913) benaderen of neem contact op per mail (debby@wels2wielers.nl).

Over Wels2wielers

Welkom bij Wels2wielers! In Driel is de familie Wels in 1997 begonnen met de verkoop van tweedehands fietsen. Door de jaren heen is Wels2wielers gegroeid van een kleine middenstander met enkele merken, tot een grote fietsenspeciaalzaak met een uitgebreid assortiment aan fietsen. Wij zijn gespecialiseerd in verkoop en onderhoud van elektrische fietsen, hybride fietsen, stadsfietsen en kinderfietsen. Ook hebben we vele verschillende merken in ons assortiment; we zijn dealer van merken als Giant, Gazelle, Trek, Cube, Cortina, Batavus, QWIC, Cannondale, Sparta en nog veel meer!

Om de consument nog beter van dienst te kunnen zijn, is er een tweede vestiging geopend in Heteren, genaamd Fietswinkel Gelderland. De sportafdeling is toen hier naartoe verhuisd, zodat er in de vestiging in Driel ruimte vrijkwam om ons aanbod in elektrische fietsen uit te breiden. Bij Fietswinkel Gelderland is een ruim aanbod aan racefietsen en mountainbikes te vinden. Sinds 27 juni 2022 is Wels2wielers naar hetzelfde als Fietswinkel Gelderland in Heteren verhuisd. Voordat dit gerealiseerd kon worden is de winkel flink uitgebreid en verbouwd.  

Wels2wielers doet alles op het gebied van fietsen, van verkoop tot onderhoud, goede service en nazorg. Mede hierdoor en door de waardering van de consument zijn we in 2017 uitgeroepen tot Tweewielerwinkel van het Jaar in de provincie Gelderland!

Eind 2017 is ook ons private label Stuw op de markt gekomen. Dit merk staat voor kracht en zekerheid. De elektrische fietsen van Stuw hebben we zelf samengesteld en zijn exclusief te verkrijgen bij Wels2wielers!

 

Werkend leren bij Wels2wielers

N

Wels2wielers werkt samen met Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven

N

Goede en veilige werkplek

N

Begeleiding door praktijkopleiders

Wels2wielers,
Wels2wielers,

Andere nieuwtjes

Doortrappen fietshelm actie: 25 euro korting!

Doortrappen fietshelm actie: 25 euro korting!

De Doortrappen Fietshelm Kortingsactie keert terug! Bij deze actie kun je andermaal profiteren van 25 euro korting bij aankoop van een fietshelm tussen 10 april en 31 augustus 2024. Wels2wielers is één van de deelnemende fietsenwinkels. Lees hier meer over de...

read more
Bekijk ons assortiment demo fietsen

Bekijk ons assortiment demo fietsen

In onze winkel vind je regelmatig demo fietsen, zowel e-bikes als stadsfietsen. Op onze website hebben we deze demo's nu ook gegroepeerd in een aparte categorie. Lees hier meer informatie over onze demo fietsen.Goedkope elektrische fiets? Bekijk onze demo's Onze...

read more
Verbouwing winkel – updates

Verbouwing winkel – updates

Sinds onze verhuizing naar Heteren in juni 2022, zijn we nog volop bezig met aanpassingen in en rondom ons winkelpand. Op deze pagina vind je een overzicht van alle verbouwingen, aanpassingen en nieuwigheden in onze winkel. Eerdere updates zijn te vinden in dit...

read more