4,8/5 Klantbeoordeling

E bike specialist

Proefrijden altijd mogelijk

Bekijk hier ons assortiment racefietsen en MTB’s

Logo, Fietswinkel Gelderland
Logo, Fietswinkel Gelderland
Vacature zaterdag- en vakantiehulp werkplaats
Home 9 Nieuws 9 Vacature zaterdag- en vakantiehulp werkplaats

Wij zijn op zoek naar meerdere enthousiaste zaterdag- en vakantiehulpen voor onze werkplaats!

 

Wat ga je doen?

Je houdt je bezig met het opbouwen van kinderfietsen. Je zorgt ervoor dat deze fietsen helemaal rijklaar worden gemaakt om de winkel in te gaan, zodat klanten ze kunnen uitproberen en een fiets direct mee kunnen nemen wanneer ze besluiten deze te kopen.

 

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent minimaal 15 jaar
  • Je bent energiek en weet van aanpakken
  • Je bent leergierig
  • Je beschikt over technisch inzicht
  • Je bent beschikbaar op zaterdag en tijdens vakanties

 

Wat bieden wij jou?

Bij Wels2wielers in Heteren krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren. Binnen onze werkplaats zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden, waarin je meer en uitgebreidere taken krijgt. Daarnaast werk je samen met gezellige en behulpzame collega’s in een dynamisch team.

 

Ben je benieuwd naar ons?

Kom gerust een keertje langs of stuur een mail naar: info@wels2wielers.nl t.a.v. Robin Wels.

Bekijk ook onze andere vacatures:

Vacature zaterdag- en vakantiehulp verkoop

Vacature zaterdag- en vakantiehulp verkoop

Wij zijn op zoek naar meerdere enthousiaste zaterdag- en vakantiehulpen voor ons verkoopteam! Wat ga je doen? Hetgeen waar je het meeste mee bezig zal zijn, is het verkopen van fietsen en fietsaccessoires. Aan jou de taak om naar de klanten te luisteren en hen te...

read more
Vacature allround verkoopmedewerker fietsen

Vacature allround verkoopmedewerker fietsen

Functieomschrijving Als Allround Verkoopmedewerker ga je samenwerken met meerdere verkoopadviseurs van team Wels2wielers. Hetgeen waar je het meest mee bezig zal zijn, is het verkopen van fietsen en fietsaccessoires. En daarvoor weet je alles af van ons assortiment...

read more
Vacature fietstechnicus/monteur

Vacature fietstechnicus/monteur

Functieomschrijving We zoeken voor ons team een fietsmonteur/fietstechnicus voor 38 uur per week.Als allround fietsmonteur/fietstechnicus ga je bij dit bedrijf alleen voor het beste. Je weet met name alles van (elektrische) fietsen waarbij je klantgericht en in...

read more

Over Wels2wielers

Welkom bij Wels2wielers! In Driel is de familie Wels in 1997 begonnen met de verkoop van tweedehands fietsen. Door de jaren heen is Wels2wielers gegroeid van een kleine middenstander met enkele merken, tot een grote fietsenspeciaalzaak met een uitgebreid assortiment aan fietsen. Wij zijn gespecialiseerd in verkoop en onderhoud van elektrische fietsen, hybride fietsen, stadsfietsen en kinderfietsen. Ook hebben we vele verschillende merken in ons assortiment; we zijn dealer van merken als Giant, Gazelle, Trek, Cube, Cortina, Batavus, QWIC, Cannondale, Sparta en nog veel meer!

Om de consument nog beter van dienst te kunnen zijn, is er een tweede vestiging geopend in Heteren, genaamd Fietswinkel Gelderland. De sportafdeling is toen hier naartoe verhuisd, zodat er in de vestiging in Driel ruimte vrijkwam om ons aanbod in elektrische fietsen uit te breiden. Bij Fietswinkel Gelderland is een ruim aanbod aan racefietsen en mountainbikes te vinden. Sinds 27 juni 2022 is Wels2wielers naar hetzelfde als Fietswinkel Gelderland in Heteren verhuisd. Voordat dit gerealiseerd kon worden is de winkel flink uitgebreid en verbouwd.

Wels2wielers doet alles op het gebied van fietsen, van verkoop tot onderhoud, goede service en nazorg. Mede hierdoor en door de waardering van de consument zijn we in 2017 uitgeroepen tot Tweewielerwinkel van het Jaar in de provincie Gelderland!

Eind 2017 is ook ons private label Stuw op de markt gekomen. Dit merk staat voor kracht en zekerheid. De elektrische fietsen van Stuw hebben we zelf samengesteld en zijn exclusief te verkrijgen bij Wels2wielers!

 

Werkend leren bij Wels2wielers

N

Wels2wielers werkt samen met Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven

N

Goede en veilige werkplek

N

Begeleiding door praktijkopleiders

Wels2wielers,
Wels2wielers,