4,8/5 Klantbeoordeling

E bike specialist

Proefrijden altijd mogelijk

Bekijk hier ons assortiment racefietsen en MTB’s

Logo, Fietswinkel Gelderland
Logo, Fietswinkel Gelderland
Verbouwing winkel – updates
Home 9 Blog 9 Verbouwing winkel – updates

Sinds onze verhuizing naar Heteren in juni 2022, zijn we nog volop bezig met aanpassingen in en rondom ons winkelpand. Op deze pagina vind je een overzicht van alle verbouwingen, aanpassingen en nieuwigheden in onze winkel. Eerdere updates zijn te vinden in dit artikel. Bekijk ook de updates van Fietswinkel Gelderland!

7

Update 15-05-2024

Sinds een aantal maanden is er in onze winkel een koffiehoek te vinden. Op de begane grond, rechts naast de testbaan, vind je een ruimte waar je rustig kunt zitten om te genieten van een kop koffie of thee. Ideaal voor wanneer je even moet wachten op een reparatie of tot je nieuwe fiets wordt klaargemaakt. Maar natuurlijk ook als je tijdens het winkelen behoefte hebt aan koffie of thee!

Voorheen bevond zich op deze plek een ruimte, die in het verleden onder meer heeft gefungeerd als kantine (toen enkel Fietswinkel Gelderland nog in dit pand gevestigd was) en als kantoor. Ook waren hierin toiletten gevestigd en bevonden zich aan de buitenkant paskamers voor de fietskleding.

Het afgelopen jaar werd dit ‘hok’ weinig meer gebruikt. Bovendien nam het veel zicht in de winkel weg. Ook de toiletten waren overbodig, na de bouw van de nieuwe toiletruimte voor klanten een stukje verderop in de winkel. We besloten daarom om dit bouwwerk te slopen en op deze plek de koffiehoek te plaatsen; iets wat we sinds de verhuizing van Wels2wielers naar Heteren al graag in de winkel zouden willen. Het resultaat is een meer open zichtveld in de winkel, waardoor het ruimtelijker oogt.

7

Update 12-04-2024

Achterin de winkel vind je een vernieuwde tassenwand. Hier is een breed assortiment te vinden aan fietstassen en fietsmanden, van merken als Beck en Willex. Ook achter de kassa, voorin de winkel, is de wand met tassen vernieuwd. Hier hangen alle Ortlieb fietstassen. 

Tassenwand met fietstassen, Wels2wielers
7

Update 08-04-2024

Op ons parkeerterrein is vanaf nu een laadpaal te vinden. Hiermee kunnen er twee elektrische auto’s tegelijk worden opgeladen. 

Elektrische laadpaal Wels2wielers
7

Update 15-03-2024

Als je wel eens in onze winkel in Heteren bent geweest, is er een goede kans dat je al ooit over onze indoor testbaan bent gefietst. Deze heeft een helling van 5% en loopt van de begane grond naar de eerste verdieping. 

De testbaan is al aanwezig in onze winkel sinds onze verhuizing naar Heteren, maar onlangs is de laatste hand gelegd aan de afwerking. De baan is voorzien van een coating en belijning, waardoor er nu duidelijk twee weghelften en een voetpad zichtbaar zijn. Ook hebben we bovenaan de testbaan een rotonde gemaakt.

Nu stap je beneden bij Wels2wielers op de fiets, rijd je over de testbaan omhoog naar Fietswinkel Gelderland, waar je een rondje maakt over de rotonde en vervolgens weer naar beneden fietst.

7

Update 11-03-2024

Sinds kort vind je in onze winkel een vijver! Hier zwemmen momenteel drie koi karpers in rond. Door deze bijzondere nieuwe toevoeging heeft onze winkel dus een aantal nieuwe bewoners, die binnenkort worden vergezeld door nog meer karpers. De vijver is te vinden op de begane grond achterin de winkel. 

7

Update 29-02-2024

Sinds kort hebben we in onze winkel een aparte ruimte ingericht voor alle kinderfietsen. Hier vind je de beste kinderfietsen van wielmaat 12″ tot en met 26″, van merken als Alpina, Loekie, Cortina en Cube. Ook zijn in deze ruimte de kinder mountainbikes van Fietswinkel Gelderland te bewonderen.
7

Update 30-01-2024

Bij de balie van onze werkplaats is een drietal LED textieldoeken geplaatst. Door de verlichting is de informatie ook in het donker goed leesbaar. Op deze doeken is verschillende informatie te lezen: wat wij doen bij een onderhoudsbeurt, de prijzenlijst van onze werkplaats en informatie over onze leenfietsen.