4,8/5 Klantbeoordeling

E bike specialist

Proefrijden altijd mogelijk

Bekijk hier ons assortiment racefietsen en MTB’s

Logo, Fietswinkel Gelderland
Logo, Fietswinkel Gelderland
Verbouwing winkel – updates
Home 9 Blog 9 Verbouwing winkel – updates

Sinds onze verhuizing naar Heteren in juni 2022, zijn we nog volop bezig met aanpassingen in en rondom ons winkelpand. Op deze pagina vind je een overzicht van alle verbouwingen, aanpassingen en nieuwigheden in onze winkel. Eerdere updates zijn te vinden in dit artikel. Bekijk ook de updates van Fietswinkel Gelderland!

7

Update 12-04-2024

Achterin de winkel vind je een vernieuwde tassenwand. Hier is een breed assortiment te vinden aan fietstassen en fietsmanden, van merken als Beck en Willex. Ook achter de kassa, voorin de winkel, is de wand met tassen vernieuwd. Hier hangen alle Ortlieb fietstassen. 

Tassenwand met fietstassen, Wels2wielers
7

Update 08-04-2024

Op ons parkeerterrein is vanaf nu een laadpaal te vinden. Hiermee kunnen er twee elektrische auto’s tegelijk worden opgeladen. 

Elektrische laadpaal Wels2wielers
7

Update 15-03-2024

Als je wel eens in onze winkel in Heteren bent geweest, is er een goede kans dat je al ooit over onze indoor testbaan bent gefietst. Deze heeft een helling van 5% en loopt van de begane grond naar de eerste verdieping. 

De testbaan is al aanwezig in onze winkel sinds onze verhuizing naar Heteren, maar onlangs is de laatste hand gelegd aan de afwerking. De baan is voorzien van een coating en belijning, waardoor er nu duidelijk twee weghelften en een voetpad zichtbaar zijn. Ook hebben we bovenaan de testbaan een rotonde gemaakt.

Nu stap je beneden bij Wels2wielers op de fiets, rijd je over de testbaan omhoog naar Fietswinkel Gelderland, waar je een rondje maakt over de rotonde en vervolgens weer naar beneden fietst.

7

Update 11-03-2024

Sinds kort vind je in onze winkel een vijver! Hier zwemmen momenteel drie koi karpers in rond. Door deze bijzondere nieuwe toevoeging heeft onze winkel dus een aantal nieuwe bewoners, die binnenkort worden vergezeld door nog meer karpers. De vijver is te vinden op de begane grond achterin de winkel. 

7

Update 29-02-2024

Sinds kort hebben we in onze winkel een aparte ruimte ingericht voor alle kinderfietsen. Hier vind je de beste kinderfietsen van wielmaat 12″ tot en met 26″, van merken als Alpina, Loekie, Cortina en Cube. Ook zijn in deze ruimte de kinder mountainbikes van Fietswinkel Gelderland te bewonderen.
7

Update 30-01-2024

Bij de balie van onze werkplaats is een drietal LED textieldoeken geplaatst. Door de verlichting is de informatie ook in het donker goed leesbaar. Op deze doeken is verschillende informatie te lezen: wat wij doen bij een onderhoudsbeurt, de prijzenlijst van onze werkplaats en informatie over onze leenfietsen.

Andere nieuwtjes

Doortrappen fietshelm actie: 25 euro korting!

Doortrappen fietshelm actie: 25 euro korting!

De Doortrappen Fietshelm Kortingsactie keert terug! Bij deze actie kun je andermaal profiteren van 25 euro korting bij aankoop van een fietshelm tussen 10 april en 31 augustus 2024. Wels2wielers is één van de deelnemende fietsenwinkels. Lees hier meer over de...

read more
Bekijk ons assortiment demo fietsen

Bekijk ons assortiment demo fietsen

In onze winkel vind je regelmatig demo fietsen, zowel e-bikes als stadsfietsen. Op onze website hebben we deze demo's nu ook gegroepeerd in een aparte categorie. Lees hier meer informatie over onze demo fietsen.Goedkope elektrische fiets? Bekijk onze demo's Onze...

read more
Shimano cashback actie

Shimano cashback actie

Shimano heeft een cashback actie lopen, waarmee je €200,- terug kunt krijgen! De actie is geldig op alle e-bikes met een Shimano motor, waaronder enkele Gazelle e-bikes uit onze winkel. De actie loopt tot en met 29 februari 2024.Als je tussen 18 december 2023 en 29...

read more